Ce vrei sa calculezi astazi ?
CALCULATOR SALARIU - SOLUTIA TA PENTRU CALCULAREA SALARIULUI DE LA BRUT PANA LA NET SI INAPOI
Calculatorul de venituri este dezvoltat ca si un produs software (mai exact, un simulator de salarii/alte tipuri de venituri) fiind in permanenta actualizat de Romanian Software. Acest calculator de salarii avansat permite calcule complexe, de la salariul brut la salariul net, precum si de la salariul net la cel brut. Totodata, puteti calcula si impozitul pe venit si contributiile pe care le aveti de platit pentru un anumit castig lunar.
Mai mult, se pot analiza oricand diferentele de taxare a tipurilor de remuneratii, calculul salariului net pentru contractele full time si part time, indemnizatiile de somaj tehnic acordate pe perioada COVID-19, indemnizatiile pentru supravegherea copiilor, prin efectuarea unor simulari de calcul al salariului/venitului de la net la brut sau de la brut la net in functie de acordurile incheiate cu salariatii/colaboratorii. In continuare, cu ajutorul convertorului de salarii, puteti construi diverse scenarii in vederea optimizarii costurilor cu angajatii/colaboratorii.
De asemenea, solutia noastra de calcul salarial furnizeaza calculul salariului minim, costul total al angajatorului indiferent de suma introdusa, tinand cont de avantajele in natura sau primele acordate in vederea asigurarii pachetului salarial net sau brut.
Puteti vizualiza oricand, urmatoarele:
Cum se calculeaza salariul brut:
salariu brut introdus, contributiile sociale suportate de angajat si bazele de calcul, impozitul pe salariu, costul total al angajatorului, precum si,Cum se calculeaza salariul net:
salariu net introdus, modul de calcul al salariului brut in functie de salariul net, fiecare contributie pe salariu platita de angajator in numele angajatului, total cost angajator (ce include salariul brut si contributiile datorate de companie).Tu ne spui salariul brut sau salariul net si beneficiile acordate, noi iti punem la dispozitie un calculator de venituri cu functionalitati complexe pentru a gasi cea mai buna varianta pentru salarizarea personalului.
DE CE SA FOLOSESTI UN CALCULATOR ONLINE PENTRU CALCULUL SALARIILOR ?
Daca esti angajat, un calculator online pentru calculul salariului te ajuta sa te informezi corect cu privire la sumele de bani virate pentru contributii si pentru impozite lunar si cati bani vei castiga efectiv la un anumit nivel al salariului/venitului brut. Mai mult, vei avea acces la baza de calcul pentru fiecare contributie si nivelul taxelor platite catre stat lunar, conform legislatiei actualizate. In plus, poti compara castigurile actuale cu alta formula de colaborare cu angajatorul actual, cum ar fi PFA, drepturi de autor, etc.
Daca esti angajator, este, important sa folosesti un calculator de salariu pentru ca vei fi la curent cu costurile lunare cu fiecare salariat in parte, detalierea modului de calcul al salariului net sau al salariului brut in functie de salariul net. De asemenea, poti analiza si compara costurile cu un anumit angajat sau colaborator in situatia in care vei opta pentru o alta formula de angajare/colaborare.
Calculator venituri este o solutie la indemana, rapida si extrem de usor de folosit. Testeaz-o chiar acum !
Noutati legislative
Articole
AI O INTREBARE?
Scrie-ne mai jos si vom raspunde in timp util solicitarii tale.
-
07.05.2021 16:25:34
Buna ziua,
In vederea acordarii indemnizatiei pentru cresterea copilului, conform OUG 111/2010, se vor lua in calcul veniturile nete obtinute de salariat din ultimele 12 luni din care se consitituie stagiul de cotizare.
Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.
O zi frumoasa,
Echipa calculatorvenituri.ro
-
07.05.2021 16:21:09
Buna ziua,
Conform OUG 111/2010, in vederea acordarii drepturilor la concediu si indemnizatie pentru cresterea copilului, persoanele care au realizat activitati profesionale in statele membre ale Uniunii Europene sau in alte state care aplica prevederile Regulamentului (CE) nr. 883/2004 al Parlamentului European si al Consiliului din 29 aprilie 2004 privind coordonarea sistemelor de securitate sociala si ale Regulamentului (CE) nr. 987/2009 al Parlamentului European si al Consiliului din 16 septembrie 2009 de stabilire a procedurii de punere inaplicare a Regulamentului (CE) nr. 883/2004 privind coordonarea sistemelor de securitate sociala, denumit in continuare Regulament, beneficiaza de totalizarea perioadelor de activitate realizate in aceste state in conditiile prevazute de acesta. Astfel, pentru totalizarea perioadelor se iau in calcul sumele incasate de persoana indreptatita, calculate potrivit legii de catre platitorul acestora.
Legat de documentele ce trebuie depuse in vederea obtinerii indemnizatiei, drepturile se acorda pe baza de cerere, insotita in mod obligatoriu de:
a) copia actului de identitate al solicitantului si a certificatului de nastere al copilului pentru care se solicita dreptul ori, dupa caz, de livretul de familie, certificate pentru conformitate cu originalul de catre persoana care primeste documentele;
b) actele doveditoare privind calitatea solicitantului si relatia acestuia cu copilul/copiii pentru care solicita dreptul, pentru situatiile prevazute la art. 8 alin. (2);
c) actele doveditoare care sa ateste indeplinirea perioadelor prevazute de art. 2;
d) dovada privind veniturile realizate, eliberata de angajator/platitorul de venit sau de organele fiscale competente, ori declaratia fiscala, prevazuta de lege, pentru categoriile de venituri prevazutela art. 3, pentru care Legea nr. 227/2015, cu modificarile si completarile ulterioare,nu prevede emiterea unei decizii de impunere din partea organului fiscal central;
e) dovada privind suspendarea activitatii pentru perioada in care se solicita concediul pentru cresterea copilului;
f) orice alte documente care sa ateste indeplinirea conditiilor de eligibilitate.
Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.
O zi frumoasa,
Echipa calculatorvenituri.ro
-
07.05.2021 16:31:26
Buna ziua,
Indemnizatia primita pentru cresterea copilului se va considera suma bruta, in vederea calculului indemnizatiei pentru concediu medical. Conform OUG 158/2005 privind concediile si indemnizatiile de asigurari sociale de sanatate, indemnizatia pentru concediul medical aferent COVID-19 se va calcula ca 100% din baza de calcul (media veniturilor pe ultimele 6 luni anterioare lunii imbolnavirii). Aceasta indemnizatie va rezulta in suma bruta, la care se vor aplica contributia de asigurari sociale de sanatate si impozitul pe venit.
Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.
O zi frumoasa in continuare,
Echipa calculatorvenituri.ro
-
07.05.2021 16:28:36
Buna ziua,
Raspunsul la intrebarea dumneavoastra depinde de urmatoarele:
- doriti sa cunoasteti care sunt metodele de colaborare avantajoase din punct de vedere fiscal sau
- care sunt metodele de colaborare mai avantajoase din punct de vedere juridic si protectia prestatorului de servicii?
In functie de raspunsul dumneavoastra, vom putea emite o opinie corecta.
O zi frumoasa in continuare,
Echipa calculatorvenituri.ro