Adauga widget-ul in site-ul tau

Calculatorul de venituri are la baza un produs software de calcul salarial dezvoltat si actualizat de Romanian Software. Cu ajutorul lui, aflati rapid ce forma de angajare/colaborare e mai buna pentru dumneavoastra. Face calcule de salarii de la brut la net si invers si va arata impozitele de platit. De asemenea, puteti vizualiza totalul cheltuielilor suportate de angajator si fiecare impozit pe salariu platit de angajat.

Acum puteti insera widgetul Calculator Venituri in website-ul dumneavoastra, ajutand utilizatorii sa realizeze calcule salariale complexe. Pentru a utiliza widget-ul "Calculator Venituri", inserati codul html de mai jos in site-ul dumneavoastra.

Versiunea minima de jquery necesara pentru functionarea widgetului este 1.4.4 . Daca doriti o alta versiune, completati atributul data-jquery-version cu versiunea dorita. Aceasta trebuie sa fie mai mare decat versiunea minima. Exemplu pentru versiune de jquery 2.1.4 : data-jquery-version = "2.1.4".

Previzualizare

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide