</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Despre noi

De 20 ani conducem revolutia digitala in HR-ul romanesc

Calculator venituri este o solutie la indemana, rapida si extrem de usor de folosit.

Romanian Software a pornit in 2001 cu o echipa si un actionariat 100% romanesc. Ne-am propus inca de la inceput sa ajutam companiile din Romania sa creasca prin cea mai importanta resursa: oamenii. Am reusit acest lucru prin inovatie continua, tehnologie de ultima generatie si servicii ireprosabile.

In 2016 am creat Calculatorvenituri.ro, al doilea produs dezvoltat și administrat de noi, pe langa platforma de administrare si salarizare colorful.hr. Prin Calculatorvenituri.ro, dorim sa completam oferta adusa companiilor de colorful.hr si venim in ajutorul angajatilor, persoanelor fizice autorizate, antreprenorilor etc.

Calculatorvenituri.ro faciliteaza calculatii rapide de la brut la net si de la net la brut pentru venituri din salarii, inclusiv deduceri personale sau alte beneficii cu facilitate fiscala, mandat de director sau administrator, conventii civile, drepturi de autor, PFA. Consultantii nostri imbunatatesc constant aceasta aplicatie si au introdus recent o functionalitate care ajuta viitoarele mamici sa isi calculeze valoarea indemnizatiei pentru cresterea copilului.

Toate calculele se bazeaza pe cele mai noi prevederi legale in materie de contributii sociale, asa ca cifrele generate pot fi folosite cu cea mai mare incredere. De altfel, de fiecare data cand apare o schimbare in legislatie, o implementam imediat in algoritmii de calcul, facand toate modificarile necesare atat pentru colorful.hr, cat si pentru CalculatorVenituri.ro.

CalculatorVenituri.ro este gratuit pentru toate persoanele fizice si este disponibil inclusiv ca aplicatie pe telefonul mobil, putand fi descarcat din Google Play si Apple Store.

Am gandit aceasta aplicatie in asa fel incat sa poata fi de folos si companiilor, mai ales, celor care nu au buget pentru un consultant fiscal sau un avocat. Calculatorul se dovedeste extrem de util departamentelor de HR si salarizare atunci cand se decide acordarea de mariri salariale. Practica arata ca in aceste cazuri apar des diverse probleme de calcul, care pot fi depasite prin folosirea CalculatorVenituri.ro.

Din mai 2018, am introdus si un sistem de alerte legislative, care ajuta atat companiile, cat si publicul larg. Trimitem abonatilor nostri orice modificare legislativa cu impact in calculul salarial si administrarea de personal, prin intermediul unui newsletter sau al unui articol. Acest serviciu este adresat tuturor utilizatorilor inregistrati care au conturi pe CalculatorVenituri.ro.

Pentru companiile care au nevoie de informatii mai specifice, CalculatorVenituri.ro a dezvoltat un produs contra cost, „Abonament legislativ”, care le alerteaza in maximum 24 de ore de la data publicarii modificarilor din legislatie si analizeaza pentru fiecare companie abonata in parte impactul asupra afacerii. Serviciul are 2 ore de consultanta incluse.

Diferentele fac diferenta
Noi iti punem la dispozitie un calculator venituri cu functionalitati complexe pentru a gasi cea mai buna varianta pentru salarizarea pesonalului.
REALIZEAZA UN CALCUL
CONSULTANTA LEGISLATIVA

Consultantii nostri va ofera sprijin in cele mai complexe provocari!

CONTACTEAZA UN CONSULTANT

Articole

Articole

O tema des vehiculata in 2021, care da fiori angajatilor din IT, cercetare sau construct...
Situatia medicala pe care o traversam cu totii, din cauza raspandirii la nivel global a ...
Conventia civila reprezinta un contract civil de prestari servicii ocazionale sau intamp...

LASA-NE UN FEEDBACK

  • Bucuresti, Popa Lazar, nr. 5 - 25, Romania, 021586
  • contact@colorful.hr
  • 021 252 60 41 - 45
Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide