</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau
EDUCATIA DA ARIPI COPIILOR NOSTRI

VIZIUNEA NOASTRA

Avem copii si ne dorim tot ce e mai bun pentru ei. Credem ca pot avea mai multe sanse in viata daca le oferim educatie de calitate. Si credem ca asta isi doresc toti parintii pentru copiii lor.

Ne plac campionii. Suntem mandri cand “unul de-al nostru” ajunge in varf. Stam cu sufletul la gura cand Simona Halep joaca finala de Grand Slam. Dam “share” cand vedem o stire cu olimpicii nostri care se intorc in tara plini de medalii. Ne uitam si acum cu emotie, dupa atatia ani, la filmul cu Nadia la Montreal, cand a uimit o lume intreaga cu nota perfecta. Fiecare succes al „unuia de-al nostru” ne face sa ne simtim mandri, simtim ca avem o sansa sa fim recunoscuti si ca „inventatori”, „sportivi”, „IT-sti foarte talentati”, „matematicieni de exceptie”.

Credem ca oamenii cu minti deschise si creative pot sa schimbe lucrurile. Credem intr-un viitor mai bun, daca cei care sunt acum copii se pregatesc sa devina cat mai buni. Ca adulti vor face lucruri extraordinare, vor inspira, vor crea, vor schimba, vor gandi.

CE NE-AM PROPUS SA FACEM

Vrem sa oferim accesul la educatie de performanta copiilor pasionati, prin facilitarea accesului
online la programe de invatare ale unor profesori foarte competenti si talentati.

Pregatire

Intra intr-un program de pregatire cu profesori de top si lasa-te provocat, indrumat, inspirat de ei. Inscrie-te la cursurile care ti se potrivesc, antreneaza-te cu cei asemenea tie, descopera-ti pasiunile.

Evaluare

Intra in competitie cu cei asemenea tie. Accepta provocarile, fii cat mai bun, pune-ti mintea la treaba. Fiecare concurs e o sansa sa-ti depasesti limitele.

Comunitate

Daca ai probleme sau intrebari interesante, daca vrei sa discuti sau sa afli solutii, daca vrei sa gasesti oameni cu aceleasi pasiuni si preocupari ca tine, intra pe forum si fa-ti prieteni.

CUM AJUNGEM LA REZULTATE

Vom dezvolta o platforma online de invatare. Profesori de exceptie, pasionati si talentati, cu portofoliu in pregatirea olimpicilor, vor sustine cursuri si workshop-uri live, vor oferi oferi informatie de calitate, vor provoca la concursuri virtuale, vor explica, vor raspunde la intrebari si vor monitoriza pregatirea copiilor doritori.

Dar nu numai atat. Vor trezi pasiuni, vor deschide minti, vor forma oameni.

SI TU NE POTI SUSTINE!

Banii se duc oricum la stat. Alege sa ii investesti in viitorul copiilor nostri.

Doneaza acum catre fundatia Upper Education:

  • 2% din impozitul pe veniturile din salarii si pensii. Dupa completarea formularului, te rugam
    sa ni-l trimiti pe adresa: sponsorizari@upper.school. Ne vom ocupa noi de depunere.
     

  • 20% din impozitul pe profit al companiei tale

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide