</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau
Fa un calcul rapid!
Vrei sa stii exact ce venit salarial vei avea?
◦ Calculeaza salariu Brut sau Net ◦ Calcul Avansat
◦ Calcul Contributii Salariale 2019
Calculeaza acum

INTREBARI & RASPUNSURI

140
300
Selecteaza categoria de venituri: Venituri salariale*
PUNE INTREBAREA

Nu s-au gasit intrebari conform cautarii.

19 sept 2019 Venituri din alte surse
Salut! Cum pot sa aflu valoarea actiunilor mele si cum si unde s-au dus dividentele.Mai exista piata actionara? Multumesc!
 • Maria Ciudin 9/19/2019 2:18:59 PM

  Buna ziua,

  Piata de capital este termenul general folosit pentru a desemna piata in cadrul careia sunt vandute si cumparate instrumente financiare (actiuni si obligatiuni). Aceasta piata include toate entitatile si operatiunile care sustin aceste procese.

  Persoana care doreste sa afle valoarea actiunilor detinute trebuie sa solicite un extras de cont de la Depozitarul Central (institutie care tine evidenta registrelor companiilor de la bursa). Acesta se acorda pe baza unei cereri a titularului de cont, impreuna cu copia actului de identitate si dovada achitarii tarifului aferent operatiunii de eliberare a extrasului de cont pentru persoane fizice.

  Actiunile societatilor comerciale viabile sunt tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB). Pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti puteti afla la ce preturi sunt tranzactionate in ultima perioada actiunile societatii la care aveti calitatea de actionar.

  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

  O zi frumoasa in continuare,

  Echipa calculatorvenituri.ro

18 sept 2019 Venituri salariale
 • Maria Ciudin 9/19/2019 10:31:52 AM

  Buna ziua,

  Va rugam sa ne detaliati problema, pentru a intelege cu ce va putem ajuta.

  Va multumim!

  O zi frumoasa in continuare,

  Echipa calculatorvenituri.ro

19 sept 2019 Venituri salariale
Am 45 de ani,sunt cardiopatic,epileptic, de recent am avut un ictus,a-si dori sa stiu daca pot primi o pensie pe caz de boala si cum trebuie sa fac Multumesc!
 • Maria Ciudin 9/19/2019 2:19:58 PM

  Buna ziua,

  Conform Legii nr. 263/2010 privind sistemul public de pensii, pensia de invaliditate se cuvine persoanelor care nu au implinit varsta standard de pensionare si care si-au pierdut total sau cel putin jumatate din capacitatea de munca.

  Evaluarea capacitatii de munca, in vederea stabilirii gradului de invaliditate, se face la cerere, pana la data implinirii varstei standard de pensionare, de catre medicul specializat in expertiza medicala a capacitatii de munca din cadrul Casei Nationale de Pensii Publice.

  Astfel, este necesar sa depuneti o cerere insotita de documente medicale doveditoare la cabinetul de expertiza medicala a capacitatii de munca din cadrul casei teritoriale de pensii publice, in functie de domiciliul dumneavoastra. Ulterior, in urma examinarii clinice si analizarii documentelor medicale, medicul expert al asigurarilor sociale emite decizia medicala asupra capacitatii de munca si stabileste daca va incadrati intr-un grad de invaliditate si puteti beneficia de pensia de invaliditate.

  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

  O zi frumoasa in continuare,

  Echipa calculatorvenituri.ro

18 sept 2019 Concedii
 • Maria Ciudin 9/19/2019 2:20:45 PM

  Buna ziua,

  Pentru a putea beneficia de concediul si indemnizatia pentru cresterea copilului, trebuie sa indepliniti stagiul minim de cotizare de 12 luni in ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului.

  Stagiul de cotizare se poate constitui din 12 luni consecutive sau successive (atunci cand nu ati obtinut venituri supuse impozitului 12 luni consecutive, in acest caz cumulandu-se toate perioadele lucrate pentru a rezulta intregul stagiu).

  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

  O zi frumoasa in continuare,

  Echipa calculatorvenituri.ro

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide