</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau
Fa un calcul rapid!
Vrei sa stii exact ce venit salarial vei avea?
◦ Calculeaza salariu Brut sau Net ◦ Calcul Avansat
◦ Calcul Contributii Salariale 2019
Calculeaza acum

INTREBARI & RASPUNSURI

140
300
Selecteaza categoria de venituri: Venituri salariale*
PUNE INTREBAREA

Nu s-au gasit intrebari conform cautarii.

Intrebari din perioada COVID-19

15 apr 2024 Venituri salariale
Buna ziua,din data de 01.03.2022 pana in 01.03.2024 am fost in concediu crestere copil.Din data de 01.03.2024 sunt in concediu prenatal intrucat urmeaza sa vina bebe2.Astazi am primit banii pe concediul medical insa este foarte putin fata de ce ma asteptam eu.Se plateste 85% din indemnizatie?
  17 ian 2024 PFA
  Daca s-a inchiriat (de catre o PF) un imobil unei PF cu destinatia de locuinta si acum persoana fizica (chiriasul) doreste sa-si infiinteze un PFA cu sediul social (sau punct de lucru) in apartamentul inchiriat, ce ar trebui facut dpdv acte (ca proprietar) si daca sunt extra taxe ca proprietar. TY
  • Calculator Venituri 25.01.2024 13:31:53

   Buna ziua,

   Pentru infiintarea PFA cu sediul social in apartamentul inchiriat este necesar ca la cererea de inregistrare de la Registrul Comertului sa atasati si contractul de inchiriere inregistrat la ANAF, in cazul proprietarului/locatorului persoana fizica, in copie legalizata, precum si avizul/acceptul vecinilor pentru schimbarea destinatiei imobilelor de locuinte.

   In ceea ce priveste taxele pe care le plateste proprietarul, acesta trebuie sa plateasca impozitul pe cladire, iar in situatia in care la sediul social se desfasoara activitate economica, impozitul se va calcula diferit fata de cel pentru imobil rezidential.


   O zi frumoasa,

   Echipa calculatorvenituri.ro

  Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
  Inchide