</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau
Diferentele fac diferenta
Adauga al doilea calcul, pentru comparatie
Vrei sa faci o comparatie?
Trage cu mouse-ul 2 carduri cu calculatii aici
Foloseste comanda "Compara" de pe cardurile cu calculatii
vs

CALCULATOR SALARII - SOLUTIA TA PENTRU CALCULAREA SALARIULUI DE LA BRUT PANA LA NET SI INAPOI

Calculatorul de venituri are la baza un produs software (mai exact, un calculator de salarii) care a fost dezvoltat si care este in permanenta actualizat de Romanian Software. Cu ajutorul acestui calculator de salariu, puteti face oricand calcule avansate, de la salariul brut la salariul net, dar puteti vedea si impozitul pe venit si care sunt contributiile pe care le aveti de platit pentru un anumit castig lunar.

Mai mult, calculator salariu furnizeaza si calculul salariului brut in functie de salariul net introdus. Puteti analiza oricand diferentele de taxare a tipurilor de remuneratii, calculul salariului net pentru contractele full time si part time, prin efectuarea unor scenarii de calcul al salariului/venitului de la net la brut sau de la brut la net in functie de acordurile incheiate cu salariatii/colaboratorii.

De asemenea, solutia noastra de calcul salarial furnizeaza costul total suportat de angajator, tinand cont de avantajele in natura sau primele acordate in vederea determinarii pachetului salarial net sau brut. Puteti vedea oricand, in functie de tipul venitului calculat, o prezentare defalcata: salariul brut, contributiile sociale suportate de angajat si bazele de calcul, impozitul pe salariu, salariul net precum si calculul salariului net, modul de calcul al salariului brut, fiecare contributie pe salariu platita de angajator, total cost angajator (ce include salariul brut si contributiile datorate de companie).

Tu ne spui salariul brut si beneficiile acordate, noi iti punem la dispozitie un calculator venituri cu functionalitati complexe pentru a gasi cea mai buna varianta pentru salarizarea personalului.

DE CE SA FOLOSESTI UN CALCULATOR ONLINE PENTRU CALCULUL SALARIILOR? 

Daca esti angajat, un calculator online pentru calculul salariului te ajuta sa stii cu cea mai mare precizie care sunt sumele de bani virate pentru contributii si pentru impozite si cati bani vei castiga efectiv la un anumit nivel al salariului/venitului brut. Mai mult, poti vedea exact baza de calcul pentru fiecare contributie si nivelul taxelor platite catre stat lunar, conform legislatiei. In plus, poti compara castigurile actuale cu situatia in care vei trece la o alta formula de colaborare cu angajatorul actual (PFA, drepturi de autor, etc).

Daca esti angajator, este, de asemenea, important sa folosesti un calculator de salariu pentru ca vei afla imediat doar introducand datele necesare care sunt costurile tale cu fiecare salariat in parte, detalierea modului de calcul al salariului net sau al salariului brut in functie de salariul net. Mai mult, poti vedea care sunt costurile tale cu un anumit angajat sau colaborator daca vei opta pentru o formula de angajare sau una de colaborare. Calculator venituri este o solutie la indemana, rapida si extrem de usor de folosit. Testeaz-o chiar acum!

1.844.030
calcule efectuate pe site-ul nostru

Noutati legislative

In Monitorul Oficial nr. 204 din 14.03.3019 a fost publicata Ordonanta de Urgenta nr. 15/2019 privind prorogarea unor...
In Monitorul Oficial nr. 1045 din 10.12.2018 a fost publicata Hotararea 937/2018 pentru ...
In Monitorul Oficial nr. 1116 din 29.12.2018 a fost publicata Ordonanta de Urgenta nr. 1...

Articole

Potrivit Codului Muncii, salariatii delegati pentru activitati desfasurate in afara zonei de resedinta a angajatorulu...
Tichetele cadou sunt unul dintre cele mai populare beneficii extrasalariale pe care o companie le poate acorda angaja...
Cu siguranta te-ai gandit macar o data la utilitatea unui curs care sa iti ateste cunost...
Modificarea salariului minim brut pe tara garantat in plata a produs numeroase controverse, in special privind la mod...

Intrebari & raspunsuri

Ce contributii se opresc la concediul medical? Care este brutul la concediul medical?

Ce contributii se opresc la concediul medical?<br />Care este brutul la concediul medical?
Venituri salarii 2/11/2019 10:41:15 PM
 • Calculator Venituri 2/14/2019 6:13:21 PM

  Buna seara,


  Va invitam sa cititi articolul https://www.calculatorvenituri.ro/concediul-medical-ce-trebuie-sa-stie-angajatorii--lege-calcul-tipuri-drepturi

  Am detaliat aici toate informatiile de interes.

  Speram ca informatiile sa va fie utile.

  O seara frumoasa,

  Echipa calculatorvenituri.ro

Buna ziua as dori sa stiu de la ce data ar trebui sa incep munca daca copilul implineste 2 ani in 7 iunie

Venituri salarii 2/18/2019 2:46:00 PM
 • Calculator Venituri 2/25/2019 5:01:49 PM

  Buna ziua,

  In cazul de fata aveti 2 variante:

  1. Incepeti munca la momentul implinirii copilului a varstei de 2 ani, adica, 7 iunie, daca celalalt parinte a stat cel putin o luna in concediu de crestere copil. Daca celalalt parinte nu a beneficiat de concediu pentru cresterea copilului, veti incepe munca cu cel putin 30 de zile anterior.
  2. Incepeti munca anterior cu cel putin 60 de zile (cel putin 7 aprilie) pentru a beneficia de stimulentul de insertie in valoare de 600 lei lunar pana cand copilul va implini varsta de 3 ani.

  Speram ca informatiile de mai sus va sunt utile.

  O zi frumoasa in continuare, 

  Echipa calculatorvenituri.ro


Indemnizatie crestere copil

Buna ziua! <br />Am urmatoarea situatie. Sora mea lucreaza in Spania in baza unui contract de munca. Este insarcinata; doreste sa vina in Romania. Daca se angajeaza cu 3 luni inainte de nasterea copilului beneficiaza de indemnizatie pentru cresterea copilului? Cum ne indrumati? Va multumim.
Venituri salarii 2/18/2019 2:39:03 PM
 • Calculator Venituri 2/25/2019 5:06:33 PM

  Buna ziua,

  Pentru a beneficia de indemnizatie de concediu medical (cele 126 de zile de maternitate) sunt necesare 6 luni de stagiu. Ulterior finalizarii celo 126 de zile, din care obligatoriu 42 de zile trebuie sa se aloce dupa nasterea copilului, salariata va beneficia de concediu pentru cresterea copilului doar daca a obtinut venituri impozabile in Romania cel putin 12 luni din ultimele 24 de luni.

  Astfel, recomandam ca angajarea sa se faca cu cel putin 7 luni anterioare nasterii copilului.


  Speram ca aceste informatii sa va fie utile,

  O seara frumoasa in continuare, 

  Echipa calculatorvenituri.ro


Buna seara! Daca eu nu mai lucrez la acel loc de munca,pot sa ma angajez in alta parte ca sa pot obtine stimulent de insertie? Va multumesc!

Stimulent de insertie
Venituri salarii 2/11/2019 6:48:03 PM
 • Calculator Venituri 2/14/2019 6:11:25 PM

  Buna seara,

  Sigur ca da, acordarea stimulentului de insertie este conditionata de obtinerea de venituri supuse impozitului pe venit cu cel putin 6 luni anterioare implinirii de catre copil a varstei de 2 ani. Prin urmare, nu se face distinctia daca la acelasi loc de munca sau nu.

  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

  O seara frumoasa,

  Echipa calculatorvenituri.


Indemnizatie pt pensionare

Buna ziua! Potrivit contractului colectiv de munca pt pensionare inainte de limita se acorda 6 salarii , plata lunara, esalonat pe doi ani. Ce contributii trebuiesc retinute tinand cont ca la momentul nasterii debitului persoana este salariata iar la momentul platii este pensionara. <br />Multumesc
Venituri salarii 2/11/2019 11:35:20 AM
 • Emilia Leahu 2/14/2019 7:30:18 PM

  persoana are doar calitatea de pensionar la data platii transelor reprezentand prima de pensionare. Ce se retine in acest caz?

  multumesc frumos!

Concediu crestere copil

Buna seara. Pot sa beneficiez de concediu platit pentru cresterea copilului, daca la momentul nasterii lui voi implini 9 luni lucrate?
Venituri salarii 2/16/2019 7:58:05 PM
 • Ivan Anghel 2/17/2019 1:52:39 AM

  Cel putin in 2011 legea prevedea sa aveti 12 luni neintrerupte (fara pauza!) timp in care ati primit lunar venituri pentru munca depusa. Cu doar 9 luni lucrate neintrerupt cred ca beneficiati doar de o indemnizatie lunara de crestere a copilului minima (cred ca era atunci in jur de 500 lei, suma care nu acopera nici scutecele, daramite laptele praf). Dar cu siguranta ca puteti sa luati in considerare si perioada de minim 3 luni de dinaintea angajarii actuale, in care ati avut acel contract de cedare a drepturilor de proprietate intelectuala (contract pe drepturi de autor pentru un logo, un text publicitar, ceva creativ), pentru care daca nu ati fost platita urmeaza sa fiti platita (mai intarzie firmele plata colaboratorilor, nu?), perioada in care v-ati finalizat lucrarea/lucrarile pentru firma respectiva si ati castigat un venit de pe urma ei/lor, conform contractului (suma pentru care o sa platiti bineinteles impozitul pe venit la incasarea acesteia). Abia atunci se poate considera ca aveti lucrate neintrerupt cele 12 luni minim, in urma carora ati realizat un venit, si sa vi se calculeze indemnizatia conform veniturilor din drepturi de autor de pe cele 3 luni de dinainte de angajare, combinate cu veniturile din drepturile salariale de pe urmatoarele 9 luni ca angajata. Cu siguranta ca ati uitat sa va  inregistrati acel contract la ANAF, dar nu va pot imputa nimic cei de acolo, fiindca acest tip de contract de cedare a drepturilor de proprietate intelectuala cu retinere la sursa este exonerat de declararea lui la ANAF imediat dupa semnarea lui (asa cum este cazul contractelor de prestari servicii, caz in care erati obligata sa declarati contractul la inceperea lui). Bineinteles ca veti avea obligatia de a rezilia acel contract pentru cedarea drepturilor intelectuale in momentul intrarii in concediu pentru cresterea copilului si primirea indemnizatiei, ceea ce in 2011 era obligatoriu. Verificati-va atent toate actele si veniturile realizate pe toate cele 12 luni de dinainte de nastere, ca sa nu pierdeti din vedere un asemenea contract si implicit sa pierdeti bani importanti pentru cresterea copilului dumeavoastra (poate chiar copiii!) datorita neatentiei care, implicit, ar duce la neindeplinirea conditiilor de eligibilitate pentru primirea indemnizatiei.

  Daca totusi nu sunteti eligibila, poate indeplineste sotul conditiile, caz in care va intra el in concediu pentru cresterea copilului, macar pentru 12 luni, ca sa primiti totusi indemnizatia, din care oricum o sa pierdeti ultima luna, a 24-a, daca se mai respecta conditia absolut aberanta, abuziva (si cred ca si neconstitutionala - poate cineva avizat analizeaza acest aspect si, de ce nu, poate lanseaza si o petitie de anulare a acestei reguli), ca sa primeasca obligatoriu celalalt parinte ultima indemnizatie, si asta doar daca poate face dovada ca nu a lucrat in ultimele 12 luni ale concediului de cresterea a copilului!!! Pai cine sta acasa 12 luni cand are de crescut un copil? Doamne ajuta sa va fie bine!

CAS si CASS PFA

Buna seara,<br /><br />Pentru un PFA infiintat in August 2018 iar pana la finele anului realizeaza venituri nete de 15000 lei cat trebuie sa plateasca CAS?<br />Pentru CASS e foarte clar 5 luni x 1900 x 10% = 950 lei<br />Pentru CAS e o nebuloasa pentru mine. 25% din cat?<br /><br />Mentionez ca sunt agajat.<br />Va multumesc,
 • Calculator Venituri 2/8/2019 11:30:49 AM

  Buna ziua,


  Pentru contributia de asigurari sociale, venitul brut la care se aplica cota de contributie este cel ales de contribuabil, care nu poate fi mai mic de 12 salarii minime la nivelul anului., raportat la perioada de activitate.

  Daca doriti sa va asigurati la salariul minim, veti calcula 25% din valoarea salariului minim in vigoare in fiecare luna de activitate.

  Daca va determinati venitul pe baza normelor de venit, baza de calcul pentru impozit si contributii se va ajusta corespunzator cu indicii de corectie.


  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.


  O zi frumoasa,

  Echipa calculatorvenituri.ro


contract de mandat

Buna ziua, am un contract de mandat pt presedinte bloc, cum / unde se declara salariul, cum pot verifica daca administratorul plateste taxele ? mentionez ca am si un loc de munca fix pe langa aceasta functie. multumesc
Venituri salarii 2/5/2019 2:56:35 PM

  Indemnizatia?

  Buna ziua. Daca am lucrat 3 ani iar apoi m-am mutat si angajat in alta parte iar la trei luni de la angajare am ramas insarcinata, voi primi indemnizatia pentru cresterea copilului? Multumesc!
  Venituri salarii 2/3/2019 6:33:50 AM
  • Calculator Venituri 2/4/2019 6:50:17 PM

   Buna seara,


   Pentru acordarea dreptului de concediu medical, este necesar un stagiu de cotizare de cel putin 6 luni in ultimele 12 luni. Astfel, daca aveti lucrate 3 luni in ultimele 12, veti beneficia de concediu si indemnizatia de maternitate (126 de zile).

   Pentru acordarea concediului de crestere copil (cel de 2 ani), aveti nevoie de 12 luni lucrate in ultimele 24 de luni. 

   Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

   O seara frumoasa,

   Echipa calculatorvenituri.ro


  Buna ziua! Pentru concediu medical cu baza de calcul a indemnizatiei mai mare de 12 salarii minime pe economie ( 24.960 acum ), cum se calculeaza CAS

  Buna ziua!<br /><br />Pentru concediu medical cu baza de calcul a indemnizatiei mai mare de 12 salarii minime pe economie ( 24.960 acum ), cum se calculeaza CAS? Mai este plafonat acest tip de concediu medical cu baza asa mare sau se aplica direct 25%?<br /><br />Multumesc!
  Venituri salarii 1/31/2019 1:21:18 PM
  • Calculator Venituri 2/4/2019 6:06:09 PM

   Buna seara,


   Plafonul de 12 salarii minime este aplicabil doar la baza de calcul lunara a indemnizatiei. Conform prevederilor Ordonantei de Urgenta 158/2005 privind concediile si indemnizatiile de asigurari sociale de sanatate, baza de calcul a indemnizatiei este media veniturilor brute obtinute de catre salariati in ultimele 6 luni anterioare producerii riscului, plafonata la 12 salarii minime brute in vigoare in luna respectiva.

   Ulterior stabilirii indemnizatiei, cota de contributie de asigurari sociale (pensii) este 25% asupra indemnizatiei rezultate din calculul anterior, fara a mai fi plafonata contributia.

   Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

   O seara frumoasa,

   Echipa calculatorvenituri.ro


  Daca la o chirie lunara de 500 lei , cat este impozitul pe cele 12 luni? Multumesc

  Venituri salarii 1/31/2019 1:03:33 AM
  • Calculator Venituri 2/4/2019 6:00:44 PM

   Buna seara,

   Conform Codului Fiscal, veniturile din chirii se determina, de regula, pe baza cotelor forfetare de cheltuieli. Astfe, din totalul veniturilor anuale se vor scadea cheltuielile forfetare (40%) si apoi se va aplica procentul de 10% reprezentand impozit pe venit.

   Daca obtineti venituri din chiriii mai mari de 12 salarii minime pe parcursul unui an, atunci datorati si contributii sociale.

   Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

   O seara frumoasa,

   Echipa calculatorvenituri.ro


  Buna ziua as avea nevoie de cateva informatii..sunt in concediu fara plata in urma unui accident de munca

  Nu am cele 6 luni implinite..pe 14 februarie fac 6 luni..inainte am lucrat in afara si nu cred ca mi sa platit ...imi afecteaza cele 2 luni fara plata cat am mana in ghips..La cartea de munca si la maternitate cand va fi sa dispuna de ea?
  Venituri salarii 1/26/2019 1:43:19 PM
  • Calculator Venituri 2/4/2019 5:57:50 PM

   Buna seara,


   Daca nu aveti stagiul complet pentru plata indemnizatiei de concediu medical, atunci certificatul reprezinta justificarea abesentelor ce nu vor fi platite. Conform prevederilor Codului Muncii, concediul fara plata nu se considera vechime in munca. Astfel, perioada in care dumneavoastra absentati fara plata vreunei indemnizatii, nu se va lua in calcul pentru acordarea dreptului de pensii sau al altor concedii medicale.

   Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.


   O seara frumoasa,

   Echipa calculatorvenituri,ro


  Buna ziua. Sunt in CCC pe 2 ani

  Buna ziua. Sunt in CCC pe 2 ani . Daca ma intorc dupa 1 an la munca la alt angajator beneficiez de stimulentul de insertie? Multumesc.
  Venituri salarii 1/25/2019 11:04:03 AM
  • Calculator Venituri 2/4/2019 5:55:16 PM

   Buna seara,

   Conform Ordonantei de Urgenta 111/2010 privind concediul si indemnizatia pentru cresterea copilului, beneficiati de stimulentul de insertie daca obtineti venituri supuse impozitului cu cel putin 60 de zile inainte de implinirea de catre copil a varstei de 2 ani. Plata indemnizatiei nu este conditionata de intoarcerea la acelasi angajator.


   Speram ca informatiile sa va fie de folos.

   O seara frumoasa,

   Echipa calculatorvenituri.ro


  BUNA ZIUA, DECI FARA A MAI INTRA IN PERIOADA DE PREAVIZ, DEPUN DEMISIA SI GATA SA INTELEG.

  Venituri salarii 1/24/2019 12:01:07 AM
  • Calculator Venituri 2/4/2019 5:39:52 PM

   Buna ziua,


   Nu, depuneti demisia si din acel moment incepe sa curga perioada de preaviz agreata in contractul individual de munca. Angajatorul poate renunta la preaviz daca doreste. 

   Se mai poate renunta la preaviz in situatia in care angajatoru nu si-a respectat obligatiile inscrise in contract.

   Speram ca informatiile prezentate sa va fie de folos.

   O seara frumoasa,

   Echipa calculatorvenituri.ro


  Buna ziua. Sunt in concediu medical pana pe 31 ianuarie 2019, pe 1 februarie pot sa imi depun demisia si sa inchei contractul .

  Venituri salarii 1/22/2019 8:41:21 PM
  • Calculator Venituri 1/23/2019 5:05:51 PM

   Buna ziua,


   Da, odata cu incetarea valabilitatii concediului medical, se poate notifica angajatorul cu referire la demisie.

   Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.


   O seara frumoasa,

   Echipa calculatorvenituri.ro


  Calculul lucrarilor de constructie

  Hello, In the construction works, isn’t it necessary to calculate the discount and exemption on the portion up to 30,000 Lei for the 32,000 Lei salary, and the normal calculation for the remaining 30,000 on the part? Because the payroll calculation program does not calculate discounts and exemptions
  Venituri salarii 1/22/2019 9:48:27 AM
  • Calculator Venituri 1/23/2019 5:14:55 PM

   Good evening,

   For the workers in the construction field, the fiscal exemptions are applied only if the conditions mentioned in art. 60 from the Fiscal Code are cumulatively met. If the employee obtains a gross income higher than 30,000 RON, the exemptions are not applicable, as one of the conditions is not met (the one regarding the personal income). Thus, the previous fiscal treatment (pension at a quota of 25%, health contribution - 10%, personal income tax 10% and work insurance contribution -2.25%) will be applicable to the above mentioned employee.

   Hope this information will help.

   Kind regards,

   calculatorvenituri.ro team

  Indemnizatie concediu medical sarcina si lauzie, baby bonus

  Exista vreo varianta in care acel baby bonus in valoare de un salariu brut, pe care unii il primesc in luna nasterii copilului, poate influenta cuantumul insemnizatiei din concediu de medical de sarcina si lauzie?
  Venituri salarii 1/21/2019 4:51:33 PM
  • Calculator Venituri 1/21/2019 6:11:29 PM

   Buna seara,

   Va rugam sa ne precizati daca acest "baby bonus" reprezinta ajutorul de nastere, conform contractului individual/colectiv de munca. Daca da, atunci acesta reprezinta venit neimpozabil in sensul impozitului pe venit si nu se va lua in calcul pentru stabilirea cuantumului indemnizatiei de crestere copil.

   Daca "baby bonus" reprezinta un bonus efectiv, supus impozitului pe venit si contributiilor sociale, atunci valoarea acestuia se va include in calculul indemnizatiei de concediu medical, precum si pentru stabilirea indemnizatiei pentru crestere copil.

   Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.


   O seara frumoasa,

   Echipa calculatorvenituri.ro


  Calcul indemnizatie concediu maternal + crestere copil

  Buna ziua,<br /><br />Aveti o adresa de mail, fizica, telefon la care va pot contacta direct pentru niste calcule detaliate de indemnizatie CM si CCC.<br /><br />Multumesc!
  Venituri salarii 1/18/2019 1:07:29 PM
  • Calculator Venituri 1/21/2019 6:06:28 PM

   Buna seara,


   Pentru asistenta, ne puteti contacta la adresa contact@calculatorvenituri.ro.

   O seara frumoasa,

   Echipa calculatorvenituri.ro


  Stimulent insertie

  Buna ziua.momentan ma aflu in concediu de crestere copil si sunt insarcinata din nou.daca ma intorc la locul de munca cu 3 luni inaintea implinirii varstei de 2 ani al primului copil primesc stimulentul de insertie pana la implinirea a 3 ani a copilului sau se stopeaza odata cu intrarea in ccc?multu
  Venituri salarii 1/18/2019 2:23:03 AM
  • Calculator Venituri 1/18/2019 5:09:16 PM

   Buna seara,

   Plata stimulentului de insertie va inceta in momentul in care reintrati in concediul pentru cresterea celui de-al doilea copil.


   Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

   O seara frumoasa,

   Echipa calculatorvenituri.ro


  Stimulent de insertie cu 4 ore lucrate?

  Buna ziua. <br />Dupa ce mi se termina concediul de crestere a copilului, ma angajez cu 4 ore, pe care nu le fac zilnic deoarece am posibilitate sa lucrez spre exemplu 8, 12 ore intr o zi, adica cat pentru 2, 3 zile.....<br />Voi avea dreptul la stimulentul de insertie?<br />Va multumesc!
  Venituri salarii 1/16/2019 1:07:48 PM
  • Calculator Venituri 1/16/2019 4:38:54 PM

   Buna ziua,


   Conform Ordonantei de Urgenta nr. 111/2010 privind concediul si indemnizatia pentru cresterea copilului, persoanele care in perioada in care sunt indreptatite sa beneficieze de concediul si indemnizatia pentru cresterea copilului obtin venituri supuse impozitului pe venit (de ex. venituri din salarii sau asimilate salariilor, in baza contractelor individuale de munca cu norma intreaga sau partiala), au dreptul la stimulentul de insertie.

   Acordarea stimulentului nu este conditionata de norma de lucru, ci doar de obtinerea de venituri supuse impozitului pe venit.

   Speram ca informatiile de mai sus sa va fie de ajutor.

   O zi frumoasa,

   Echipa calculatorvenituri.ro


  Buna ziua

  Poate cineva sa ma lamureasca ,am muncit timp de 30 de luni ,in data de 2 -12-2018 am plecat de la servici inchiind contractul de munca cu acordul ambelor parti ,pe 26 decembrie 2018 am aflat ca sunt insarcinata ,intrebarea mea este mai pot beneficia de indemnizatie daca nu mai lucrez? Multumesc
  Venituri salarii 1/15/2019 11:36:20 PM
  • Calculator Venituri 1/16/2019 5:33:24 PM

   Buna ziua,


   Da, conform Ordonantei de Urgenta nr. 111/2010 privind concediul si indemnizatia pentru cresterea copilului, conditia de acordare a acestora este obtinerea de venituri impozabile in 12 luni din ultimele 24 de luni anterioare nasterii copilului. Conform situatiei descrise mai sus, veti putea beneficia de concediu si indemnizatie pentru cresterea copilului.

   Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

   O seara frumoasa,

   Echipa calculatorvenituri.ro  Eu am o fata cu handicap grav cu insotitor si o intretin are 39 ani .

  Se considera persoana in intretinere la calculul salariui meu ?<br />Primesc o indemnizatie de la primarie - Handicapati. Aceasta indenizatie ma ajuta pe mine la pensionare ?<br />
  Venituri salarii 1/14/2019 1:31:23 PM
  • Dumitru Vlad 1/15/2019 11:22:54 PM

   Multumesc .  Fica  mea  nu a facut nici un venit niciodata  e  bolnava mintal, acum ii vine  de la  Handicap  500  iar  mie deorece  o  intrtin si nu are insotitor cum e prevazut in cetrificat imi da  acum 1160 lei. 

   As mai avea  o intrebare : eu in iulie  am 65  ani si ies la pemsie ;  Pentru aceasta  indemnizatie  de 1160 lei  pot  beneficia  ceva  la  pensie ?

    

  Calcul salariu

  Buna ziua! <br />Este corect salariului luna dec 2339 lei net10 zile cm, 4 zile lucrate si 5 co? <br />Salariu net nov 4706lei-17 zile , 1 co, 3 cm<br />Oct - 2449 lei-23 zile<br />Sept-2457lei - 19z 1co<br />August _2450 lei - 22 zile <br />Iulie-2484 lei-12 zile 10co<br />Iunie-2423lei- 17zile 3co<br />4200 brut, 35 lei bonus, lunar<br /><br />
  Venituri salarii 1/10/2019 3:37:38 PM
  • Calculator Venituri 1/15/2019 2:10:27 PM

   Buna ziua,

   Conform calculelor noastre pe baza datelor de mai sus, ar reiesi un salariu net de 2.332 lei (cred ca din cele 3 zile de concediu medical din luna noiembrie provine diferenta):

   Salariul pentru orele lucrate (cele 4 zile): 884 lei brut

   Salariul pentru zilele de concediu de odihna : 1105 lei brut

   Indemnizatia pentru concediu medical:  1700 lei brut

   Total brut: 3724 lei, din care s-au retinut pensia (506 lei), contributia pentru sanatate (202 lei) si impozitul pe venit (259 lei).

   Prin urmare, este corect calculul.


   Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

   O zi frumoasa,

   Echipa calculatorvenituri.ro


  Calcul salsriu

  Buna dimineata!<br />Poate are cineva timp sa ma ajute.<br />Vreau sa stiu daca este corect calculul salariului pe luna decembrie 2339 lei 10 zile concediu medical, 4 zile lucrate si 5 concediu de odihna (toata firma).<br />Salariu noiembrie 4706lei - 17 zile lucrate, 1 co, 3cm<br />Salariu octombrie 2449lei -23 zile l
  Venituri salarii 1/10/2019 3:18:41 PM
   Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
   Inchide
   Inchide