</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau
Calcule pana in prezent:
4.211.833
Declaratii descarcate:
975
Vezi in noua aplicatie de bugetare impactul somajului tehnic asupra costurilor salariale. Calculeaza acum scenariile simplu si rapid!
Vezi aici detalii
Ai intrebari?
Echipa noastra de specialisti in legislatie iti va raspunde
in cel mai scurt timp posibil.
Pune o intrebare
Diferentele fac diferenta
Vezi aici cum poti face o comparatie!
Adauga al doilea calcul, pentru comparatie
Vrei sa faci o comparatie?
Trage cu mouse-ul 2 carduri cu calculatii aici
Foloseste comanda "Compara" de pe cardurile cu calculatii
vs

CALCULATOR SALARIU - SOLUTIA TA PENTRU CALCULAREA SALARIULUI DE LA BRUT PANA LA NET SI INAPOI

Calculatorul de venituri este dezvoltat ca si un produs software (mai exact, un simulator de salarii/alte tipuri de venituri) fiind in permanenta actualizat de Romanian Software. Acest calculator de salarii avansat permite calcule complexe, de la salariul brut la salariul net, precum si de la salariul net la cel brut. Totodata, puteti calcula si impozitul pe venit si contributiile pe care le aveti de platit pentru un anumit castig lunar.

Mai mult, se pot analiza oricand diferentele de taxare a tipurilor de remuneratii, calculul salariului net pentru contractele full time si part time, indemnizatiile de somaj tehnic acordate pe perioada COVID-19, indemnizatiile pentru supravegherea copiilor, prin efectuarea unor simulari de calcul al salariului/venitului de la net la brut sau de la brut la net in functie de acordurile incheiate cu salariatii/colaboratorii. In continuare, cu ajutorul convertorului de salarii, puteti construi diverse scenarii in vederea optimizarii costurilor cu angajatii/colaboratorii.

De asemenea, solutia noastra de calcul salarial furnizeaza calculul salariului minim, costul total al angajatorului indiferent de suma introdusa, tinand cont de avantajele in natura sau primele acordate in vederea asigurarii pachetului salarial net sau brut.

Puteti vizualiza oricand, urmatoarele:

Cum se calculeaza salariul brut:

salariu brut introdus, contributiile sociale suportate de angajat si bazele de calcul, impozitul pe salariu, costul total al angajatorului, precum si,

Cum se calculeaza salariul net:

salariu net introdus, modul de calcul al salariului brut in functie de salariul net, fiecare contributie pe salariu platita de angajator in numele angajatului, total cost angajator (ce include salariul brut si contributiile datorate de companie).

Tu ne spui salariul brut sau salariul net si beneficiile acordate, noi iti punem la dispozitie un calculator de venituri cu functionalitati complexe pentru a gasi cea mai buna varianta pentru salarizarea personalului.

DE CE SA FOLOSESTI UN CALCULATOR ONLINE PENTRU CALCULUL SALARIILOR ?

Daca esti angajat, un calculator online pentru calculul salariului te ajuta sa te informezi corect cu privire la sumele de bani virate pentru contributii si pentru impozite lunar si cati bani vei castiga efectiv la un anumit nivel al salariului/venitului brut. Mai mult, vei avea acces la baza de calcul pentru fiecare contributie si nivelul taxelor platite catre stat lunar, conform legislatiei actualizate. In plus, poti compara castigurile actuale cu alta formula de colaborare cu angajatorul actual, cum ar fi PFA, drepturi de autor, etc.

Daca esti angajator, este, important sa folosesti un calculator de salariu pentru ca vei fi la curent cu costurile lunare cu fiecare salariat in parte, detalierea modului de calcul al salariului net sau al salariului brut in functie de salariul net. De asemenea, poti analiza si compara costurile cu un anumit angajat sau colaborator in situatia in care vei opta pentru o alta formula de angajare/colaborare.

Calculator venituri este o solutie la indemana, rapida si extrem de usor de folosit. Testeaz-o chiar acum !

Noutati legislative in perioada COVID-19

In Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I nr. 429/23.04.2021 a fost publicat Ordinul AN...
In Monitorul Oficial al Romaniei nr. 428/22.04.2021 au fost publicate următoarele acte n...
InMonitorul Oficial, Partea I nr. 377 din 12 aprilie 2021a fost publicata Hotararea nr. ...
Prin Ordonanta urgenta 26/2021 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgen...

Articole in perioada COVID-19

AI O INTREBARE?

Scrie-ne mai jos si vom raspunde in timp util solicitarii tale.

140
300
Selecteaza categoria de venituri: Venituri salariale*
PUNE INTREBAREA
Am lucrat in strainatate 1 an si ultimile 3 luni inaintea nasterii in Romania. In acest caz nu am cele 6 luni minim de cotizatie pt concediul de maternitate. Pot aplica direct de indemnizatie de crestere copil?
Venituri salariale 10.04.2021 13:26:17
 • Calculator Venituri 20.04.2021 09:20:07

  Buna ziua,

   

  Conform prevederilor OUG 11/2010 coroborate cu prevederile din Regulamentului nr. 883/2004 privind cumularea perioadelor de activitate, aveti dreptul la totalizarea perioadelor de activitate si implicit de indemnizatie pentru cresterea copilului din Romania, cu conditia sa prezentati documente justificative privind perioada de activitate si de impozitare din tara unde ati prestat activitatea (contract individual de munca tradus si legalizat atestandperioada de activitate, certificate emis de autoritatile competente din tara unde ati prestat activitatea din care sa rezulte impozitul datorat si platit in perioada de activitate de referinta).

   

  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

   

  O zi frumoasa,

  Echipa calculatorvenituri.ro

Venituri salariale 10.04.2021 09:03:57
 • Calculator Venituri 20.04.2021 09:17:05

  Buna ziua,

  Daca solicitarea de refera la impozitul pe venit rezultat din venituri care intra in categoria salarii si venituri asimilate salariilor, potrivit Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, Titlul III, art. 76-82 cota de impozitare este de 10% aplicata asupra bazei de calcul determinata conform prevederilor art.78.

  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.


  O zi frumoasa,

  Echipa calculatorvenituri.ro


Mentionez ca am lucrat inainte,dar pentru ca nu am cu cine lasa fetita as dori sa deschid un pfa.<br />La inceput nu voi avea venituri mari.<br />Ce venit ar trebui sa am ca sa pot beneficia de acei 650 de lei ?<br />Multumesc
Venituri salariale 09.04.2021 00:19:13
 • Calculator Venituri 14.04.2021 18:09:23

  Buna ziua,

  Pentru persoanele care obtin venituri supuse impozitului (venituri din salarii si asimilate salariilor, venituri din activitati independente, venituri din drepturi de proprietate intelectuala, venituri din activitati agricole, silvicultura si piscicultura), cu cel putin 60 de zile inainte de implinirea de catre copil a varstei de 2 ani,r espectiv 3 ani, in cazul copilului cu handicap, stimulentul de insertie se acorda in conformitate cu prevederile OUG 111/2010.

  Astfel, nu este necesara o conditie de venituri minime in vederea obtinerii stimulentului, ci doar obtinerea de venit supus impozitului cu cel putin 60 de zile inainte de implinirea decatre copil a varstei de 2 ani, respectiv 3 ani.

  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

  O zi frumoasa in continuare, 

  Echipa calculatorvenituri.ro


Venituri salariale 08.04.2021 19:22:44
 • Calculator Venituri 14.04.2021 18:04:29

  Buna ziua,

  Va referiti la indemnizatia pentru supravegherea copilului conform OUG 147/2020 sau la concediul medical pentru ingrijirea copilului bolnav?

  O zi frumoasa in continuare,

  Echipa calculatorvenituri.ro


Sunt studenta in anul 1 si beneficiez de bursa sociala..sunt insarcinata si o sa nasc in decembrie..intrebarea mea este..pot beneficia si de bursa sociala si de indemnizatie crestere copil? Va multumesc !
Venituri salariale 12.04.2021 17:01:41
  Buna ziua<br />As dori sa stiu cat de tare ma va afecta concediul fara plata in urmatorul caz.<br />Urmeaza sa nasc in 12 decembrie 2021, iar din data de 01.02.2021 pana in 12.04.2021 am fost in concediu fara plata.<br />
  Venituri salariale 12.04.2021 15:49:08
   <br />
   Venituri salariale 01.04.2021 15:12:15
   • Calculator Venituri 14.04.2021 17:52:25

    Buna ziua,

    Da, pana la data de 25 mai, in declaratia unica se vor inscrie sumele finale pentru anul 2020, inclusiv optiunea pentru plata CASS sau CAS, cat si estimarea anului 2021. 

    Daca aveti nevoie de suport in completarea declaratiei unice, va invitam sa achizitionati unul din pachetele noastre: https://www.calculatorvenituri.ro/declaratiaunica

    O zi frumoasa in continuare,

    Echipa calculatorvenituri.ro


   Venituri salariale 06.04.2021 22:37:46
   • Calculator Venituri 14.04.2021 18:03:17

    Buna ziua,

    Depinde de modalitatea de determinare a venitului net pentru fiecare tip de activitate. Astfel, veniturile obtinute in baza contractelor de cesiune a drepturilor de autor sunt impozitate atat ca si PFA, cat si prin scaderea cotelor forfetare de cheltuieli in cota de 40% din valoarea sumelor incasate (mai multe detalii gasiti aici: https://www.calculatorvenituri.ro/diferente-intre-pfa-in-sistem-real-si-pfa-cu-norma-de-venit).

     Un PFA in schimb, poate fi incadrat in sistem real, pe baza datelor din contabilitate, sau pe baza normelor de venit si aici puteti beneficia de anumite reduceri, daca va incadrati in criteriile mentionate. Mai multe detalii gasiti in articolul urmator: https://www.calculatorvenituri.ro/diferente-intre-pfa-in-sistem-real-si-pfa-cu-norma-de-venit.

    Din punct de vedere procedural, daca obtineti venituri din drepturi de autor, platitorul de venituri poate retine la sursa contributiile sociale si impozitul pe venit, scutindu-va astfel, de depunerea declaratiei unice. Daca obtineti in schimb, venituri din drepturi de autor de la mai multi platitori, atunci va trebui sa depuneti declaratia unica.

    Pentru compararea sumelor nete, puteti utiliza comparatorul de venituri aici: https://www.calculatorvenituri.ro/comparatorvenituri


    Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

    O zi frumoasa in continuare,

    Echipa calculatorvenituri.ro


   Contract de prestari servicii
   Retineri 01.04.2021 14:15:12
   Venituri independente 04.04.2021 20:30:36
   • Calculator Venituri 14.04.2021 17:53:22

    Buna ziua,

    Da, pana la data de 25 mai, in declaratia unica se vor inscrie sumele finale pentru anul 2020, inclusiv ce ati declarat ca si venit din chirii estimate in declaratia anului trecut, cat si estimarea anului 2021. 

    Daca aveti nevoie de suport in completarea declaratiei unice, va invitam sa achizitionati unul din pachetele noastre: https://www.calculatorvenituri.ro/declaratiaunica

    O zi frumoasa in continuare,

    Echipa calculatorvenituri.ro

   sa fiu profesoara de gimnastica
   Venituri salariale 08.04.2021 18:40:12
    Doresc sa stiu daca veniturile din criptomonede se iau in calcul la indemnizatia de cresterea copilului? Acum profiturile din tranzactiile cu criptomonede se impoziteaza cu 10% + daca depasesc suma de 27600 se mai adauga inca 10% din plafonul celor 12 salarii minime brute pe tara adica 2760 lei
    Venituri din alte surse 29.03.2021 15:05:22
    • Calculator Venituri 14.04.2021 17:20:13

     Buna ziua,

     Conform art. 1 din OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copilului, persoanele care, in ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului, au realizat timp de cel putin 12 luni venituri din salarii si asimilate salariilor, venituri din activitati independente, venituri din drepturi de proprietate intelectuala, venituri din activitati agricole, silvicultura si piscicultura, supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, denumite in continuare venituri supuse impozitului, beneficiaza de concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, respectiv 3 ani, in cazul copilului cu handicap, precum si de o indemnizatie lunara.

     Veniturile din tranzactionarea monedelor virtuale sunt considerate venituri din alte surse, care nu sunt precizate in mod expres in vederea calcularii dreptului la indemnizatie. Astfel, consideram ca acestea nu se vor lua in calcul in vederea acordarii dreptului la concediu si indemnizatia pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, respectiv 3 ani pentru copilul cu handicap.

     Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

     O zi frumoasa in continuare,

     Echipa calculatorvenituri.ro

    Venituri salariale 21.03.2021 06:28:25
    • Cristina Andreea 01.04.2021 17:38:48 Buna ziua, da. Chiar daca veniturile din activitati independente sunt pe persoana fizica? Eu am Pfa-ul deschis doar din acest an din februarie.
    Am 6 luni lucrate aici in tara in momentul in care o sa nasc , inainte de cele 6 luni am fost angajata in germania , aici in Romania sunt angajata cu minumul pe economie , in germania salariul a fost 2 mi de euro salariul cu care eram angajata
    Venituri salariale 26.03.2021 23:20:25
    • Calculator Venituri 14.04.2021 17:12:51

     Bunaziua,

     Conform prevederilor OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia pentru cresterea copilului, in vederea acordarii drepturilor la concediu si indemnizatie, persoanele care au realizat activitati profesionale instatele membre ale Uniunii Europene sau in alte state care aplica prevederile Regulamentului (CE) nr. 883/2004 al Parlamentului European si al Consiliului din 29 aprilie 2004 privind coordonarea sistemelor de securitate sociala si ale Regulamentului (CE) nr. 987/2009 al Parlamentului European si al Consiliului din 16 septembrie 2009 de stabilire a procedurii de punere inaplicare a Regulamentului (CE) nr. 883/2004 privind coordonarea sistemelor de securitate sociala, denumit in continuare Regulament, beneficiaza de totalizarea perioadelor de activitate realizate in aceste state in conditiile prevazute de acesta.

     Astfel, sumele obtinute de catre dumneavoastra in Germania se vor totaliza in vederea stabilirii celor 12 luni anterioare nasterii copilului pentru acordarea dreptului la concediu si la indemnizatie, insa daca ati obtinut in aceeasi luna atat venituri din strainatate, cat si venituri din Romania, se vor lua in calcul doar veniturile obtinute in Romania.

     Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

     Pentru un calcul exact, va invitam sa consultati calculatorul nostru,

     https://www.calculatorvenituri.ro/calculator-indemnizatie-crestere-copil

     O zi frumoasa in continuare,

     Echipa calculatorvenituri.ro

    In cazul contractului de cesiune drepturi de autor, in afara de impozitul pe venit de 10% ce se mai datoreaza, in ce procent? Exista un plafon de venituri sub care nu se datoreaza contributia la sanatate sau pensii? Multumesc!
    Venituri salariale 26.03.2021 00:08:01
    • Calculator Venituri 14.04.2021 16:44:38

     Bunaziua,

     Conform prevederilor Codului Fiscal, veniturile din drepturi de proprietate intelectuala sunt supuse urmatoarelor taxe:

     ·      Impozit pe venit in cota de 10% din venitul net calculat ca si diferenta dintre venitul brut si cota forfetara de cheltuieli

     ·      Daca venitul net este egal sau depaseste pragul de 12 salarii minime brute pe tara in vigoare, atunci se va datora si contributia de asigurari sociale (25%) si contributia de asigurari sociale de sanatate (10%)

     ·      Ca si exceptie, daca sunteti si salariat si obtineti si venituri din drepturi de proprietate intelectuala, atunci nu datorati contributiile sociale pentru veniturile din drepturi de proprietate intelectuala.

     Sumele obtinute se vor declara fie de platitorii de venituri, prin retinere la sursa, fie de beneficiarii sumelor, prin declaratia unica.

     Dacaaveti nevoie de informatii suplimentare, puteti consulta calculatorul dedicat sumelor din drepturi de proprietate intelectuala : https://www.calculatorvenituri.ro/#drepturideautor sau, in situatia in care doriti declararea sumelor prin declaratia unica si aveti nevoie de suport, puteti achizitiona unul din pachetele noastre:

     https://www.calculatorvenituri.ro/declaratiaunica

     Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

     O zi frumoasa,

     Echipa calculatorvenituri.ro

    Daca pana acum am fost in c.c.c dar firma la care am lucrat si-a incetat activitatea cum pot face pt a intra in somaj,din cauza situatiei cu pandemie nu imi pot gasi alt job si asta ar fi singura varianta momentan,ma puteti ajuta cu un sfat cum se procedeaza si cat se da somaj ca si bani si timp
    Venituri salariale 23.03.2021 16:33:59
    • Calculator Venituri 24.03.2021 18:24:41

     Buna ziua,

     Conform Legii 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj, somerii prevazuti la art. 17 alin. (1) beneficiaza de indemnizatie de somaj daca indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:

     1.      au un stagiu de cotizare de minimum 12 luni inultimele 24 de luni premergatoare datei inregistrarii cererii;
     2.      nu realizeaza venituri sau realizeaza, din activitati autorizate potrivit legii, venituri mai mici decat valoarea indicatorului social de referinta, in vigoare;
     3.             nu indeplinesc conditiile de pensionare, conform legii;
     4.             sunt inregistrati la agentiile pentru ocuparea fortei de munca in a caror raza teritoriala isi au domiciliul sau, dupa caz, resedinta, daca au avut ultimul loc de munca ori au realizat venituri in acea localitate.

     La stabilirea perioadei de 24 de luni, nu seiau in calcul:

     1.         perioada de suspendare a raporturilor de munca sau de serviciu, cu exceptia perioadei de incapacitate temporara de munca in care plata indemnizatiei se suporta de unitate, conform legii;
     2.              perioadade pensionare pentru invaliditate, daca aceasta nu depaseste 12 luni,
     3.     perioada cuprinsa intre data suspendarii raporturilor de munca sau de serviciu si data incetarii motivului pentru care acestea au fost suspendate,
     4.             perioada cuprinsa intre data incetarii raporturilor de munca sau de serviciu si data ramanerii definitive a hotararii judecatoresti de reintegrare in munca, daca aceasta perioada nu depaseste 12 luni.

     Cum dumneavoastra nu va incadrati in conditiile de acordare, consideram ca nu puteti beneficia de indemnizatie pentru somaj.

     Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

     O zi frumoasa in continuare,

     Echipa calculatorvenituri.ro

    Pensionar cu gr3 invaliditate si Gr handicap mediu,ce avantaje salariale (legii,articole, aliniate) multumesc
    Venituri salariale 29.03.2021 20:25:30
     Cat platesc impozit,pensionar fiind platesc cass si cas ?Deduceri la benzina pe care o folosesc la autoturismul meu cu contract de comodat si tel. mobil
     • Calculator Venituri 24.03.2021 17:57:05

      Buna ziua,

      Conform art. 150 alin. 1 din Codul Fiscal,  persoanele fizice asigurate in sisteme proprii de asigurari sociale, care nu au obligatia asigurarii in sistemul public de pensii potrivit legii, precum si persoanele care au calitatea de pensionari nu datoreaza contributia de asigurari sociale pentru veniturile din acitivitati independente.

      Totusi, pentru veniturile din din activitati independente, veti datora impozit pe venit in cota de 10% si contributia de asigurari sociale de sanatate, in cota de 10% (doar daca depasiti valoarea a 12 salarii minimebrute), aplicate la venitul net, calculat prin deducerea din venitul brut a cheltuielilor deductibile (aici pot intra si benzina folosita in scopul desfasurarii activitatii, precum si convorbirile telefonice efectuate in scopul desfasurarii activitatii).

      Pentru suport in completarea declaratiei unice,va rugam sa consultati unul din pachetele puse la dispozitie de catre noi:

      https://www.calculatorvenituri.ro/declaratiaunica

       

      Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

      O zi frumoasa in continuare,

      Echipa calculatorvenituri.ro

     Am depus RON la o firma care face intermediere financiara. Ei investesc banii in crypto. Am retras o suma (RON) si i-am investiti in forex, unde i-am pierdut pe toti cei retrasi. Venitul de la firma de intermediere este venit din alte surse? Se tine cont de pierderea din forex la impozitul final?
     Venituri salariale 24.03.2021 22:48:52
     • Calculator Venituri 14.04.2021 16:16:52

      Buna ziua,

       

      Conform prevederilor art. 91 din Codul Fiscal, venitul declarat de firma de intermediere este considerat venit din investitii si se supune regulilor de impozitare a acestuia.

      Intermediarii, societatile de administrare a investitiilor sau societatile de investitii autoadministrate, care efectueaza tranzactiile de intermediere, au urmatoarele obligatii:

      a) calcularea castigului/pierderii pentru fiecare tranzactie efectuata pentru contribuabil sau anual, dupa caz;

      b) transmiterea catre fiecare contribuabil a informatiilor privind totalul castigurilor/pierderilor, in forma scrisa, pentru tranzactiile efectuate in cursul anului fiscal, pana in ultima zi a lunii februarie inclusiv a anului curent pentru anul anterior;

      c) sa depuna anual, pana in ultima zi a lunii februarie inclusiv a anului curent, pentru anul anterior, la organul fiscal competent o declaratie informativa privind totalul castigurilor/pierderilor, pentru fiecare contribuabil.

      In plus, castigul net anual/pierderea neta anuala se determina ca diferenta intre castigurile si pierderile inregistrate in cursul anului fiscal respectiv, cumulat de la inceputul anului din transferul titlurilor de valoare, si orice alte operatiuni cu instrumente financiare, inclusiv instrumente financiare derivate, precum si din transferul aurului de investitii, definit potrivit legii.

      Prin urmare, acestia au obligatia calcularii sumelor si ulterior, dumneavoastra aveti obligatia declararii acestora in declaratia unica, in care veti tine cont de castigurile/pierderile obtinute in cursul anului de declarare.

      Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile. Daca aveti nevoie de suport in completarea declaratiei, va invitam sa achizitionati unul din pachetele noastre:

      https://www.calculatorvenituri.ro/declaratiaunica

      O zi frumoasa,

      Echipa calculatorvenituri.ro

     Venituri salariale 23.03.2021 18:41:37
     • Calculator Venituri 24.03.2021 18:27:59

      Buna ziua,

      Conform prevederilor art. 76 din Codul Fiscal coroborat cu normele de aplicare a acestuia, veniturile reprezentand premii, bonusuri de orice fel sunt considerate venituri din salarii, supuse impozitului pe venit in cota de 10%.

      Totodata, fiind venit din salariu, acesta se cuprinde in baza lunara de calcul al contributiei de asigurari sociale (25%), al contributiei de asigurari sociale de sanatate (10%), precum si a contributiei asiguratorii pentru munca (contributia angajatorului in cota de 2.25%).

      Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

      O zi frumoasa in continuare,

      Echipa calculatorvenituri.ro


     Venituri salariale 19.03.2021 15:47:24
     • Calculator Venituri 24.03.2021 17:39:15

      Buna ziua,

       

      Conform prevederilor OUG 158/2005 privind concediile si indemnizatiile de asigurari sociale de sanatate, indemnizatia pentru concediul pentru boala obisnuita se calculeaza ca 75% din media veniturilor brute din ultimele 6 luni din care se constituie stragiul de asigurare. Pentru aceasta indemnizatie, se datoreaza contributia de asigurari sociale in cota de 25% si impozitul pe venit in cota de 10% si ulterior va rezulta salariul net.

      Prevederile enuntate fac referire la concediul medical pentru boala obisnuita. Daca ati avut alt tip de concediu medical, va rog sa ne precizati pentru a va putea expune procentul corect.

      Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

      O zi frumoasa,

      Echipa calculatorvenituri.ro

     Venituri salariale 25.03.2021 14:25:43
      Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
      Inchide