</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Procedura de asistenta realizata de organul fiscal in vederea completarii, depunerii si transmiterii declaratiei unice a fost actualizata

Procedura de asistenta realizata de organul fiscal in vederea completarii, depunerii si transmiterii declaratiei unice a fost actualizata

În data de 15.09.2021, a fost publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr.885/15.09.2021, Ordinul nr.966/1.208/2021 pentru modificarea alin (1) al art.5 din Procedura de acordare a asistenței realizate de organul fiscal central în vederea completării și/sau depunerii, precum și transmiterii declarației unice privind impunerea veniturilor persoanelor fizice, aprobată prin Ordinul ministrului finanțelor publice și al viceprim-ministrului, ministrul dezvoltării regionale și administrației publice, nr.1.938/4.735/2018.

Articolul 5, alin.(1) se modifică și va avea următorul cuprins:„(1)Organul fiscal central stabilește lista cu persoană/persoanele care va/vor colabora cu organul fiscal local în vederea acordării asistenței privind completarea și/sau depunerea, precum și transmiterea declarației unice, precum și un calendar în care persoanele desemnate se deplasează la sediul organului fiscal local în acest scop, astfel încât cel puțîn o zi pe săptămână, la nivelul fiecărei unități administrativ-teritoriale, să fie prezent un funcționar cu atribuții de asistență din cadrul organului fiscal central sau un alt funcționar din cadrul organului fiscal central, de la dată de 15 ianuarie și până la împlinirea termenului de depunere a declarației unice, prevăzut de Legeanr. 227/2015privindCodul fiscal, cu modificările și completările ulterioare.”

Prin acest ordin se modifică procedura de acordare a asistenței realizate de organul fiscal central în vederea completării și/sau depunerii, precum și transmiterii declarației unice privind impunerea veniturilor persoanelor fizice.

Astfel, din anul 2022, în perioada 15 ianuarie-25 mai se va acordă asistență la completarea și depunerea declarației unice.

Vezi aici ultimele modificari aduse in 2021 declaratiei unice

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide