</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Termenul pentru depunerea declaratiei unice a fost amanat pana la 31 iulie 2019

Termenul pentru depunerea declaratiei unice a fost amanat pana la 31 iulie 2019

In Monitorul Oficial nr. 204 din 14.03.3019 a fost publicata Ordonanta de Urgenta nr. 15/2019 privind prorogarea unor termene. Aceasta prevede extinderea pana la 31 iulie 2019, a termenului pana la care contribuabilii persoane fizice trebuie sa depuna Declaratia Unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale, precum si a formularului 230 „Cerere privind destinatia sumei reprezentand 2% sau 3,5% din impozitul anual pe veniturile din salarii si din pensii”.

Tot pana la 31 iulie 2019 se va extinde si termenul pentru plata impozitului pe venit si a contributiilor sociale obligatorii, datorate de persoanele fizice in situatiile reglementate de Codul fiscal.

Referitor la bonificatiile acordate, in cazul contribuabililor care au depus pana la 31 iulie 2018 Declaratia Unica, se va aplica de o bonificatie de 5% din impozitul pe venit aferent anului 2018 si platit integral pana la 31 iulie 2019. Bonificatia se acorda corespunzator si pentru contributiile sociale datorate potrivit legii.

Declaratia Unica se depune online, atat prin intermediul Spatiului Privat Virtual (SPV), pe baza de nume utilizator si parola, cat si cu ajutorul unui certificat digital calificat, sau prin intermediul portalului e-guvernare.ro.

 

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide