</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

O zi libera platita pentru membrii comisiilor de votare

by Mihaela Colesnic , 23 mai 2019 Concedii
O zi libera platita pentru membrii comisiilor de votare

Conform Ordonantei de Urgenta 6/2019 privind unele masuri pentru buna organizare si functionare a alegerilor pentru membrii din Romania in Parlamentul European din anul 2019,membrii birourilor electorale ale sectiilor de votare si operatorii de calculator care asigura predarea dosarelorla sediile birourilor electorale judetene si ale birourilor electorale ale sectoarelor municipiului Bucuresti, au dreptul sa primeasca la cerere o zi libera platita de la locul de munca, in ziua urmatoare datei votarii, pe baza procesului- verbal de predare-primire incheiat cu biroul electoral judetean sau biroul electoral al sectorului municipiului Bucuresti, dupa caz.

Astfel, salariatii ce participa la procesul de votare vor putea beneficia de o zi libera platita, luni, 27 mai 2019, pe baza cererii inaintate angajatorului, insotita de procesul verbal incheiat la sectia de votare.

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide