</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Locuitorii altor trei localitati vor putea iesi mai devreme la pensie

Locuitorii altor trei localitati vor putea iesi mai devreme la pensie

În data de 25 iulie 2022, a fost publicată în Monitorul Oficial nr. 744, Legea pentru modificarea art. 65 alin. (5) din Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice.

Legea 258/2022 adaugă alte trei localități la lista celor poluate, iar locuitorii acestora vor putea să iasă la pensie cu doi ani mai devreme, fără alte penalizări.

Este vorba de locuitorii care au trăit peste 30 de ani în localitățile: Turburea (jud. Gorj), Borsec (jud. Harghita) și Grințies (jud. Neamț).

Legea va intra în vigoare de mâine, 28 iulie, iar anterior acestei modificări, în luna mai prinLegea 161/2022, au mai fost adăugate o serie de alte localități în lista celor intens poluate pentru care se poate reducere vârstă standard de pensionare cu doi ani.

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide