</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

30 Aprilie 2019 - zi libera pentru salariatii din sectorul public

by Mihaela Colesnic, 02 apr 2019 Concedii
30 Aprilie  2019 - zi libera pentru salariatii din sectorul public

In Monitorul Oficial nr. 249/01.04.2019 fost publicata Hotararea 171/29.03.2019 prin care se stabileste ziua de 30 aprilie 2019, zi libera pentru sectorul public. Aceasta decizie a fost luata de Guvern in vederea crearii unei punti intre zilele libere acordate cu ocazia Pastelui si 1 Mai. Astfel, salariatii insitutiilor de stat vor beneficia de 6 zile libere consecutive.

Pentru recuperarea zilei de lucru, institutiile si autoritatile publice isi vor prelungi corespunzator timpul de lucru pana in 31 mai 2019, in functie de programarile agreate in fiecare institutie.

Referitor la operatiunile bancare efectuate prin Trezoreria Statului in data de 30 aprilie 2019, acestea se vor inregistra in contabilitate cu aceeasi data.

Zilele de 2 si 3 Mai 2019 vor fi insa zile lucratoare, iar salariatii care vor dori prelungirea acestei vacante, vor solicita concediu de odihna.

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide