</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Zilele de 24 si 31 decembrie 2018, declarate zile libere pentru angajatii din sistemul public

by Mihaela Colesnic, 14 dec 2018 Beneficii / Administrare de personal
Zilele de 24 si 31 decembrie 2018, declarate zile libere pentru angajatii din sistemul public

Guvernul a stabilit ca zilele de 24 și 31 decembrie 2018 sa fie zile libere pentru salariatii din sectorul public, pentru a face legatura intre zilele de week-end si zilele libere de Craciun si de Anul Nou.

Zilele libere vor fi recuperate prin prelungirea corespunzatoare a programului normal de lucru pana la data de 31 ianuarie 2019, potrivit planificarilor stabilite.

Facilitatea nu se acorda in cazul locurilor de munca in care activitatea nu poate fi intrerupta din cauza caracterului procesului de productie sau specificului activitatii.

Puteti consulta comunicatul de presa aici.

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide