</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Valoarea tichetelor de masa ramane la 30 de lei pana in luna septembrie 2023

by Cristina Tanase , 03 apr 2023 Beneficii
Valoarea tichetelor de masa ramane la 30 de lei pana in luna septembrie 2023

În data de 31 martie 2023, a fost publicat în Monitorul Oficial nr. 272, Ordinul nr. 1263/654/2023 privind stabilirea valorii nominale indexate a unui tichet de masă pentru semestrul I al anului 2023.

Potrivit acestui ordin, valoarea maximă a unui tichet de masă, rămâne 30 de lei, cel puțin până în luna septembrie 2023, inclusiv.

O nouă majorare a acestei valori ar putea să intervină doar din luna octombrie 2022, după ce se stabilește valoarea pentru semestrul II.

Textul de lege, prevede:

Art. 1. -

Pentru semestrul I al anului 2023, începând cu luna aprilie 2023, valoarea nominală a unui tichet de masă, stabilită potrivit prevederilor art. 33 din Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 165/2018 privind acordarea biletelor de valoare, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 1.045/2018, cu modificările ulterioare, nu poate depăşi cuantumul de 30 de lei.

Art. 2. -

Valoarea nominală stabilită la art. 1 se aplică şi pentru primele 2 luni ale semestrului al II-lea al anului 2023, respectiv august 2023 şi septembrie 2023.

Angajatorii, pot oferi, însă și tichete de masă cu valori mai mici decât maximul prevăzut de lege.

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide