</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Se majoreaza valoarea sumei care se poate acorda ocazional pentru tichetele culturale

by Cristina Tanase , 01 apr 2024 Beneficii
Se majoreaza valoarea sumei care se poate acorda ocazional pentru tichetele culturale

În data de 29 martie 2024, a fost publicat în Monitorul Oficial nr. 272, Ordinul nr. 410/2.707/2024 privind stabilirea valorii sumei indexate care se acordă sub formă de tichete culturale pentru semestrul I al anului 2024.

Ordinul nr. 410/2024, stabilește că pentru semestrul I al anului 2024, valoarea sumei care se acordă lunar, respectiv ocazional, sub formă de tichete culturale, stabilită potrivit prevederilor art. 33 dinNormele metodologicede aplicare a Legii nr. 165/2018 privind acordarea biletelor de valoare, aprobate prin Hotărârea Guvernuluinr. 1.045/2018, cu modificările ulterioare, este de maximum 210 lei/lună, respectiv de maximum 430 de lei/eveniment.

Valoarea aceasta de 210 lei/lună, respectiv 430 lei/eveniment, se aplică şi pentru primele 2 luni ale semestrului II al anului 2024, respectiv august 2024 şi septembrie 2024.

Astfel, observăm ca avem o creștere a valorii maxime acordată pentru tichetelor culturale, doar în cazul celor care se acordă pentru un eveniment, de la 420 lei/eveniment la 430/lei pe eveniment, însă valoarea acordată lunar rămâne de 210 lei pe lună.

Potrivit Legii 165/2018, biletele culturale se pot acorda angajaților, lunar sau ocazional, pentru achitarea contravalorii bunurilor şi serviciilor culturale, cum ar fi abonamente și bilete la spectacole, concerte, muzee, precum și cărți, albume muzicale și altele.

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide