</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Romanian Software ofera servicii gratuite de resurse umane pentru companiile care produc echipamente impotriva COVID-19: masti si halate de protectie, izolete, dezinfectanti si tratamente medicale

by Victor Dragomirescu , 24 mar 2020 Administrare de personal / COVID-19
Romanian Software ofera servicii gratuite de resurse umane pentru companiile care produc echipamente impotriva COVID-19: masti si halate de protectie, izolete, dezinfectanti si tratamente medicale

Bucuresti, 24 Martie 2020 - Romanian Software, unul dintre liderii pietei din România in dezvoltarea si implementarea de solutii software in domeniul resurselor umane, vine in sprijinul mediului de business, zguduit de pandemia de coronavirus. Astfel, pentru companiile care si-au schimbat liniile de productie ca sa fabrice echipamente pentru cei care se afla in prima linie in lupta cu noul virus – fie ca este vorba de dezinfectanti, izolete, masti, tratamente sau alte echipamente - Romanian Software se ofera sa preia, in mod gratuit, procesele de resurse umane: salarizarea si administrarea pe personal. Procesele pot fi preluate rapid, fie prin externalizare, fie prin punerea la dispozitie a platformei colorful.hr, pe toata perioada starii de urgenta si inca trei luni dupa.

Traim vremuri dificile si incercam cu totii sa ne sustinem in aceasta criza sociala, economica si sanitara. Avem nevoie de ratiune, calm, responsabilitate, solidaritate si empatie. Este o situatie fara precedent, insa oamenii de afaceri au actionat rapid pentru a veni in sprijinul autoritatilor, prin producerea de echipamente necesare acestei perioade. Suntem recunoscatori companiilor care se implica. De aceea, vrem sa le sprijinim pe cele care si-au schimbat liniile de productie pentru a face masti, echipamente medicale si sa le oferim cu titlu gratuit servicii de externalizare a proceselor de resurse umane si acces la platforma noastra colorful.hr. Pentru ca la asta ne pricepem noi, vrem sa luam de pe umerii lor administrarea salarizarii si a resurselor umane, pentru ca ei sa se poata concentra pe zona de productie. Este un efort comun care ne ajuta sa trecem mai repede peste criza”, a declarat Victor Dragomirescu, CEO Romanian Software.

Prin serviciul de externalizare a proceselor de resurse umane, specialistii Romanian Software preiau integral salarizarea si administrarea de personal, compania beneficiara având control total asupra proceselor. Sunt servicii pe care acestia le presteaza cu ajutorul soft-urilor dezvoltate de companie si care sunt permanent actualizate legislativ. Compania ofera si consultanta privind documentele sau deciziile suplimentare privind lucrul la distanta, procedura de acordare a concediului pentru parinti pentru supravegherea copiilor, sprijin pentru somajul tehnic, sprijin in negocierile cu reprezentantii sindicatelor si ai angajatilor cu privire la implementarea masurilor impuse de starea de urgenta.

„Asteptam companiile care produc echipamente pentru cei care se afla in prima linie in lupta cu noul virus sa ne contacteze la impreuna@colorful.hr sau prin intermediul platformei www.colorful.hr si vom prelua cât mai rapid procesele lor de HR, fara niciun cost pentru perioada cât tine starea de urgenta si inca trei luni dupa aceea”, a completat Victor Dragomirescu.

Platforma pentru resurse umane colorful.hr, disponibila in cloud, ofera companiilor acces la aplicatii de salarizare, administrare de personal, pontaj electronic, spatiul personal al angajatului si managementul documentelor. Accesul poate fi realizat de oriunde, platforma de resurse umane fiind perfect conceputa pentru lucrul de acasa.

Pandemia si starea de urgenta au fortat companiile sa isi transfere munca in mediul digital. Foarte multe procese de lucru se fac acum prin intermediul tehnologiei, fiind automatizate. Majoritatea angajatilor lucreaza de acasa si incepem cu totii sa observam cât de utila este tehnologia si cât de mult ne simplica munca si colaborarea”, a mai spus CEO-ul Romanian Software.

In prezent, platforma colorful.hr este folosita cu succes de mai bine de 600 de companii si de peste 3.000 de manageri si specialisti HR. Prin platforma colorful.hr, Romanian Software proceseaza datele a peste 250.000 de angajati din România.

Detalii despre Romanian Software

Romanian Software este unul dintre liderii pietei românesti de solutii software dedicate resurselor umane. Printre clientii sai se numara firme si institutii de renume precum: Amrest (Starbucks), Altex, Universitatea Bucuresti, Nuclearelectrica sau Alro Slatina. Romanian Software ofera si servicii de externalizare a proceselor de HR, consultanta legislativa, recrutare si leasing de personal, precum si traininguri acreditate de formare a specialistilor in resurse umane.

Compania a dezvoltat si administreaza si platforma gratuita CalculatorVenituri.ro. Este vorba despre un calculator gratuit de salarii, care faciliteaza calculatii rapide de la brut la net si de la net la brut pentru venituri din salarii, inclusiv deduceri personale sau alte beneficii cu facilitate fiscala, mandate de director, administrator, conventii civile, drepturi de autor si PFA. Calculatorul de venituri este disponibil online pe www.calculatorvenituri.ro.

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide