</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

ROMANIAN SOFTWARE lanseaza platforma colorful.hr pentru a inlocui HRP.RO, in cadrul unui proces de rebranding

ROMANIAN SOFTWARE lanseaza platforma colorful.hr  pentru a inlocui HRP.RO, in cadrul unui proces de rebranding

Romanian Software, furnizor de solutii software de ultima generatie in domeniul resurselor umane si unul dintre liderii acestei piete, lanseaza astazi in mod oficial, in cadrul unui proces de rebranding, platforma www.colorful.hr care inlocuieste vechea sa platforma www.HRP.ro,.

”Dupa sapte ani de HRP.ro, credem ca aceasta platforma si-a atins toate obiectivele, iar in tot acest timp resursele umane au trecut si trec printr-un proces amplu de schimbare atat la nivel global, cat si la nivel local care merita marcat. Angajatii si angajatorii deopotriva sunt mult mai atenti acum decat erau in urma cu sapte ani la tot ceea ce inseamna tehnologie. Si mai mult decat atat, sunt mult mai constienti de importanta mentinerii unui echilibru intre viata profesionala si cea personala. Noua noastra platforma – colorful.hr – tine cont de aceste schimbari si le-a integrat in dezvoltarea sa”, a declarat Victor Dragomirescu, directorul general al Romanian Software.

colorful.hr are o interfata usor de folosit, designul este modern si in acord cu ultimele tendinte in domeniu. Modulele sale: EMPLOYEE SELF SERVICE, PERSONNEL ADMINISTRATION, TIME & ATTENDANCE, PAYROLL MANAGEMENT, PERFORMANCE MANAGEMENT, LEARNING & DEVELOPMENT, RECRUITMENT & SELECTION, DOCUMENTS MANAGEMENT, ENTERPRISE SOCIAL NETWORK sunt explicate pe intelesul utilizatorilor din mediul de business. Mai departe, si serviciile de leasing de personal si de recrutare, precum si cele de externalizare salarizare si administrare de personal sunt descrise intr-un limbaj accesibil. 

”Vrem ca noua platforma colorful.hr sa se intipareasca usor in mintile clientilor nostri ca fiind acel instrument care poate usura viata oricarui om de resurse umane, aducandu-i mai multa culoare, mai multa energie, mai multa eficienta in activitatile profesionale si, prin urmare, mai mult timp liber pentru el si cei dragi”, a mai spus Victor Dragomirescu.

 

Platforma colorful.hr este deja utilizata atat de angajatii departamentelor de resurse umane din multinationale, dar si de antreprenorii cu firme de peste 30 de angajati.

”Am ales cate o culoare definitorie pentru fiecare proces din HR, pentru ca fiecare are rolul sau si importanta sa, iar impreuna dau un rezultat colorful (plin de culoare): o paleta larga de culori care comunica intre ele”, a adaugat directorul general al Romanian Software.

Romanian Software urmeaza sa lanseze in cursul acestui an si aplicatia in cloud a colorful.hr.

colorful.hr este un software de resurse umane folosit deja de cateva sute de antreprenori si manageri din Romania, care economisesc astfel si bani, si timp pretios. Softul genereaza rapoarte si statistici HR pentru ca managerii si antreprenorii sa poata lua decizii corecte si ”la timp”. 

Toate documentele si procesele aferente resurselor umane sunt automatizate in colorful.hr, iar toti angajatii unei companii sunt conectati la o platforma interna de socializare ca sa poata comunica mult mai usor, in conditii de securitate a informatiilor.

colorful.hr le ofera in orice moment utilizatorilor sai un dosar complet al oricarui angajat din companie, toate documentele fiind arhivate automatizat si la un clic distanta. 

Despre Romanian Software & CalculatorVenituri.ro 

Compania Romanian Software a fost infiintata in urma cu mai bine de 16 ani si are la ora actuala aproximativ 500 clienti si circa 140 angajati si colaboratori, administrand datele a peste 120.000 de salariati din Romania. Printre clientii sai se numara firme si institutii de renume precum: eMAG, Altex, Universitatea Bucuresti, Nuclearelectrica sau Alro Slatina. 

De asemenea, Romanian Software este compania care a dezvoltat si care administreaza CalculatorVenituri.ro, un calculator de salarii, care faciliteaza calculatii rapide de la brut la net si de la net la brut pentru venituri din salarii, inclusiv deduceri personale sau alte beneficii cu facilitate fiscala, precum si pentru venituri din mandate de director, administrator, conventii civile, drepturi de autor sau PFA.

Calculatiile salariale sunt realizate tinand cont atat de legislatia in vigoare, cat si de modificarile generate de ”Revolutia Fiscala”, iar utilizatorii CalculatorVenituri.ro au acces gratuit la ele.

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide