</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Inspectia Muncii a publicat Ghidul de inregistrare a salariatilor cetateni ucrainieni in Revisal

Inspectia Muncii a publicat Ghidul de inregistrare a salariatilor cetateni ucrainieni in Revisal

Inspecția Muncii a publicat astăzi un Ghid de înregistrare salariați cetățeni ucrainieni în Registrul General de Evidență a Salariaților.


Prin meniul "Salariati" > "Adaugare salariat" al aplicației Revisal, se va înregistra un salariat nou, cetățean ucrainean, astfel:

  • se introduc datele privind numele și prenumele persoanei;
  • nuse completează câmpul "Apatrid";
  • se selectează, din lista derulantă aferentă câmpului "Cetatenie", elementul "Ucraina".

Ulterior, se completează datele privind identitatea persoanei:

  • "Tip act de identitate", care, în situația actuală, este, cel mai probabil, "Pasaport";
  • "Serie pasaport", unde se completează seria și numărul pașaportului, în cazul în care tipul de act de identitate selectat este "Pasaport".

Apoi, se completează datele privind avizul de muncă > "Tip aviz", care, în situația actuală, este, cel mai probabil și cel puțin temporar, "Exceptie".

Observație: În cazul excepției de la obținerea avizului de muncă, celelalte informații referitoare la aviz nu sunt solicitate pentru completare.

Se completează datele privind domiciliul/reședința persoanei:

  • "Tara domiciliu/resedinta", care, în situația actuală, se completează cu valoarea "România" pentru o adresă de domiciliu provizoriu din România, fie cu valoarea "Ucraina", în absența unui domiciliu provizoriu în România;
  • "Adresa" se completează, în funcție de țara selectată, cu elementele solicitate în secțiunea "Date generale" – județ, localitate, adresă pentru România și adresă pentru Ucraina.

La final, se salvează datele înregistrare, după verificarea informațiilor prezentate în secțiunea "Sumar".

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide