</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Indemnizatie somaj tehnic PFA: documentele necesare au fost modificate

by Maria Ciudin , 02 iul 2020 Beneficii / PFA / COVID-19
Indemnizatie somaj tehnic PFA: documentele necesare au fost modificate

In Monitorul Oficial a fost publicat Ordinul nr. 1106/2020 pentru modificarea Ordinului ministrului muncii si protectiei sociale nr. 740/2020 privind aprobarea modelului documentelor prevazute la art. XV alin. (1) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 30/2020 pentru modificarea si completarea unor acte normative, precum si pentru stabilirea unor masuri in domeniul protectiei sociale in contextul situatiei epidemiologice determinate de raspandirea coronavirusului SARS-CoV-2, cu modificarile si completarile aduse prin Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 32/2020 pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 30/2020 pentru modificarea si completarea unor acte normative, precum si pentru stabilirea unor masuri in domeniul protectiei sociale in contextul situatiei epidemiologice determinate de raspandirea coronavirusului SARS-CoV-2 si pentru stabilirea unor masuri suplimentare de protectie social.

Ordinul nr. 1106/2020 modifica documentele pe care persoanele fizice autorizate trebuie sa le depuna pentru obtinerea indemnizatiei din bugetul de stat.

Documentele necesare sunt:

a) cerere

b) declaratie pe propria raspundere a persoanei fizice autorizate ca, drept urmare a efectelor epidemiei de coronavirus SARS-CoV-2, pe perioada starii de alerta, activitatea desfasurata se mentine intrerupta si se inscrie in domeniul/domeniile cu restrictii de activitate prevazute in cuprinsul modelului declaratiei.

De asemenea, a fost publicat in Monitorul Oficial si Ordinul nr. 1108/2020 pentru modificarea Ordinului ministrului muncii si protectiei sociale nr. 848/2020 privind aprobarea modelului documentelor prevazute la art. XV alin. (1) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 30/2020 pentru modificarea si completarea unor acte normative, precum si pentru stabilirea unor masuri in domeniul protectiei sociale in contextul situatiei epidemiologice determinate de raspandirea coronavirusului SARS-CoV-2, in cazul persoanelor care au incheiate conventii individuale de munca in baza Legii nr. 1/2005 privind organizarea si functionarea cooperatiei.

Potrivit acestui act normativ se actualizeaza documentele necesare persoanelor care au incheiate conventii individuale de munca in baza Legii nr. 1/2005 privind organizarea si functionarea cooperatiei pentru obtinerea indemnizatiei din bugetul de stat, conform Ordonantei de Urgenta nr. 30/2020. Acestea sunt:

a) cerere

b) declaratie pe propria raspundere a societatii cooperative ca, drept urmare a efectelor epidemiei de coronavirus SARS-CoV-2, pe perioada starii de alerta, activitatea desfasurata se mentine intrerupta si se inscrie in domeniul/domeniile cu restrictii de activitate prevazute in cuprinsul modelului declaratiei

c) lista persoanelor beneficiare a indemnizatiei platita din bugetul de stat.

Sursa foto: pixabay.com

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide