</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Au fost introduse doua ocupatii noi in COR

Au fost introduse doua ocupatii noi in COR

În data de 27 iunie 2024, a fost publicat în Monitorul Oficial nr. 597, Ordinul910/413/2024privind modificarea şi completarea Clasificării ocupaţiilor din România - nivel de ocupaţie (şase caractere), aprobată prin Ordinul ministrului muncii, familiei şi protecţiei sociale şi al preşedintelui Institutului Naţional de Statistică nr. 1.832/856/2011.

Prin Ordinul nr.910/413/2024 au apărut în COR 2 noi ocupații și totodată câteva redenumiri ale unor ocupații existente.

Lista ocupațiilor practicate în cadrul economiei naționale care completează Clasificarea ocupațiilor din România – nivel de ocupație (șase caractere)

Nr.crt.

Denumirea ocupatiei

Codul Cor

1

inginer geotehnician în construcţii miniere

214240

2

operator sistem steadicam

352136

Se redenumeşte ocupaţia "farmacist diriginte" ca "farmacist-şef" şi se păstrează acelaşi cod 134206 în grupa de bază 1342 Conducători de unităţi din domeniul sănătăţii.

Ultima actualizare a COR s-a facut în luna aprilie, când au fost introduseșase noi funcții în COR.

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide