</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Aplicatia REVISAL a fost actualizata - Versiunea 6.0.8

Aplicatia REVISAL a fost actualizata - Versiunea 6.0.8

Incepand cu data de19 decembrie 2020, Inspectia Muncii pune la dispozitia angajatorilor o versiune actualizata a aplicatiei Revisal pentru transmiterea registrului de evidenta a salariatilor în format electronic.

Incepand cu data de 19 decembrie 2020, transmiterea registrului poate fi efectuata numai pentru fisiere de tip .rvs generate sau validate din versiunile 6.0.7/6.0.8 ale aplicatiei Revisal.

Important!Versiunea 6.0.8 a aplicatiei Revisal poate fi instalata numai daca exista deja pe statia de lucru versiunea 6.0.7 sau nu ati avut nicio alta versiune de Revisal instalata anterior.
Pentru instalarea Revisal 6.0.8 nu este necesara dezinstalarea versiunii anterioare a aplicatiei Revisal, 6.0.7.
Utilizatorii care au instalata versiunea 5.0.8 a aplicatiei, în mod obligatoriu, îsi vor instala mai întai versiunea 6.0.5 a aplicatiei siulterior, vor efectua trecerea la versiunile 6.0.6, 6.0.7, dupa care vor instala versiunea 6.0.8. .

Versiunea aplicatiei Revisal 6.0.8 cuprinde o serie de elemente noi:


-Actualizarea nomenclatorului COR

Actualizarea Clasificarii Ocupatiilor din Romania, în conformitate cu Ordinul de modificare si completare a Clasificarii Ocupatiilor din Romania - nivel de ocupatie emis de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale si Institutul National de Statistica nr. 1.477/ 12.10.2020 / 1.056/14.10.2020. Contractele în vigoare (active/suspendate/detasate) care au înregistrat codul 3252, în versiunea 6.0.8 nu se vor actualiza automat la noua versiunea de COR si vor fi regasite în lista Actualizare COR, unde se va selecta ocupatia aferenta contractului dintre codurile nou aparute325201 administrator programe nationale boli transmisibile/ 325202 agent retea boli transmisibile/325203 asistent coordonator programe nationale curative si boli netransmisibile(sau oricare alta ocupatie valida din nomenclatorul actualizat).

-Introducerea unui nou atribut pentru campul Tip norma:Norma întreaga conform OUG 132/2020,care are asociate informatii referitoare la durata timp munca, tip interval repartizare si timp munca. Se aplica pentru toate tipurile de contract existente cu norma întreaga (Contract individual de munca, Contract de munca la domiciliu, Contract de munca cu clauza de telemunca, Contract de ucenicie la locul de munca, Contract de munca temporara), mai putin pentru tipul de contractContract individual de munca pentru tineri dezavantajati – Legea 189/2018.

-Introducerea unui nou tip de contract: Contract de munca temporara cu clauza de telemunca.

-Alinierea perioadei contractului de ucenicie la prevederile legale în vigoare:
perioada de contract acceptata este cuprinsa în intervalul 6 – 36 luni.

-Identificatorul de salariat: CNP/Serie pasaport/Serie Act nu mai accepta virgula.Nu se mai permite înregistrarea de identificatori care contin caracterul virgula.

-Indentificatorul de contract: Numar contract nu mai accepta virgula.Nu se mai permite înregistrarea de identificatori care contin caracterul virgula. Aceasta restrictie se aplica contractelor neradiate, aflate în una din starile urmatoare: activ, suspendat sau detasat. .

Versiunea actualizata poate fi descarcata aici.

Sursa foto:pixabay.com

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide