</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Alocatiile de stat pentru copii vor fi majorate doar incepand cu luna ianuarie 2022

Alocatiile de stat pentru copii vor fi majorate doar incepand cu luna ianuarie 2022

În data de 25.06.2021, a fost publicată în Monitorul Oficial, nr. 628, Ordonanța de urgență pentru modificarea articolului 3 din Legea nr. 61/1993, privind alocația de stat pentru copii care prevede majorarea alocației de stat pentru copii începând cu luna ianuarie 2022.

Noile valori pentru alocații vor fi următoarele:

  • 486 leipentru copii cu vârstă de până doi ani , sau de până la trei ani în cazul copilului cu handicap);
  • 243 leipentru copii cu vârsta cuprinsă între 2 ani și 18 ani, precum și pentru care au împlinit vârsta de 18 ani, care urmează cursurile învățământului liceal sau profesional, până la terminarea acestora;
  • 486 leipentru copii cu vârsta cuprinsă între trei ani și 18 ani, în cazul copilului cu handicap.

Deși inițial se discutase despre aceste majorări că fiind aplicabile începând cu luna iulie 2021, în urma publicarii Ordonanței de Urgent în Monitorul Oficial, ele au fost amânate pentru ianuarie 2022.

În prezent, după majorările din ianuarie 2021, alocatiiile au o valoare de427 lei, pentru copii cu vârstă de până la doi ani și pentru copii cu handicap până la 18 ani, și de214 leipentru copii cu vârste între doi ani și 18 ani.

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide