</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

190 de lei pe luna este noua valoare ce se poate acorda tichetelor culturale

by Cristina Tanase , 22 sept 2022 Beneficii
190 de lei pe luna este noua valoare ce se poate acorda tichetelor culturale

În data de 21 septembrie 2022, a fost publicat în Monitorul Oficial nr. 923, Ordinul nr. 2.061/3.318,Ordin al ministrului finanțelor și al ministrului culturii privind stabilirea valorii sumei indexate care se acordă sub formă de tichete culturale pentru semestrul II al anului 2022.

Ordinul nr. 2.061/3.318/2022, stabilește că începând cu tichetele aferente lunii august 2022, care se vor acorda în septembrie 2022, se majorează de la 170 lei/lună, respectiv 350 lei/eveniment, cât erau anterior, la 190 lei/lună, respectiv de maximum 380 de lei/eveniment.

Potrivit Legii 165/2018, biletele culturale se pot acorda angajaților, lunar sau ocazional, pentru achitarea contravalorii bunurilor şi serviciilor culturale, cum ar fi abonamente și bilete la spectacole, concerte, muzee, precum și cărți, albume muzicale și altele.

Valoarea aceasta de 190 lei/lunar, respectiv 380 lei/eveniment, se aplică și pentru primele 2 luni ale semestrului I al anului 2023, respectiv februarie 2023 și martie 2023.

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide