</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Venituri estimate

PFA 08 mar 2021
Sunt in primul an de PFA. Am depus estimarea de venituri pe DeclUnica din 2020. Acum incerc sa depun bilantul final, l-am depus ca 'rectificare' la Decl Unica publicata in 2020, acum nu mai pot completa sectiunea cu estimari pentru veniturile din 2021.... Ce imi scapa?
 • Calculator Venituri 17 mar 2021

  Buna ziua,

  Pentru declararea sumelor finale incasate in anul 2020, se va depune formularul nou afisat pe site-ul ANAF (http://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Declaratii_R/declaratie_unica.html), valabil pentru anul 2020 si pentru estimarea veniturilor din anul 2021.

  Varianta declaratiei rectificative se utilizeaza doar in situatia in care in cursul anului estimat apar modificari ale valorilor estimate.

  Daca doriti ajutor in completarea declaratiei, va invitam sa consultati pachetele noastre de servicii (https://www.calculatorvenituri.ro/declaratiaunica) privind declararea obligatiilor persoanelor fizice.

  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

  O zi frumoasa,

  Echipa calculatorvenituri.ro

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide