</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau
Declaratia unica

O completam noi pentru tine

Declaratia unica

13 iunie 2018

V-am promis ca va vom tine la curent cu modificarile referitoare la declaratia unica. A mai ramas o luna pana la primul termen de depunere.

Din estimarile ANAF, peste 950.000 de persoane fizice vor fi obligate sa depuna declaratia. De pe 16 mai 2018, formularul unic este disponibil in varianta pdf inteligent in vederea completarii. Am incercat completarea ei si va marturisim ca a fost dificil chiar si pentru noi.

Tocmai din acest motiv, incercam sa venim in sprijinul dumneavoastra lucrand la o platforma care usureaza semnificativ completarea acesteia. Speram ca prin intermediul site-ului nostru si cu ajutorul unor intrebari bine structurate, sa va putem ghida spre completarea declaratiei mult mai simplu.

Asa cum v-am obisnuit, generarea declaratiei unice va fi gratuita pentru utilizatorii inregistrati www.calculatorvenituri.ro.

Lucram in permanenta la dezvoltarea acestei functionalitati pentru a va garanta calitatea produsului. Pana atunci, venim in sprijinul dumneavoastra prin servicii de consultanta si de completare a declaratiei unice. Consultantii nostri sunt pregatiti tehnic si va pot raspunde la intrebari, va pot ghida spre completare, finalizare, ba mai mult, pot depune declaratia in numele dumneavoastra.

Contacteaza un consultant la contact@calculatorvenituri.ro
Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide
Inchide
Real Time Analytics