</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Un angajat cu program L-D lucreaza 1-3 mai si primeste liber pe 10,11 si 14 mai. In total lucreaza 160h si primeste 11 libere toata luna.

Venituri salariale 21 mai 2021
Tinand cont ca primeste 11 libere si lucreaza 160h, este corect compensat cu timp liber corespunzator pt cele 3 zile de SL lucrate?
Multumesc
 • Calculator Venituri 07 iul 2021

  Buna ziua,

   Conform Codului Muncii , Titlul III- Timpul de munca si timpul de odihna, Articolul 142, sunt domenii unde activitatea nu poate fi intrerupta pe perioada sarbatorilor legale. Legiuitorul a luat in calcul aceste situatii si a impus compensarea in zile libere la o data ulterioara, in termen de 30 de zile sau sub forma unui spor de cel putin 100% pentru plata fiecarei zile lucrate in timpul celor declarate ca sarbatori legale, conform actelor normative.

  Avand in vedere ca primeste zilele libere in compensare intermenul de 30 de zile, calculul este corect atat timp cat se respecta perioada de repaus saptamanal.

  Pentru mai multe detalii privind acordarea de zile libere si sarbatori legale puteti accesa : https://www.calculatorvenituri.ro/zile-libere-si-sarbatori-legale-in-cum-esti-platit-daca-lucrezi-in-zilele-de-sarbatoare-legala

  Speram ca v-au fost de folos informatiile primate.

   

  O zi frumoasa!

   

  Echipa calculatorvenituri.roConsimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide