</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Stimulente financiare pentru elevi si studenti pe perioada vacantei

Stimulente financiare pentru elevi si studenti pe perioada vacantei

În data de 28.06.2021, Agenția Națională pentru Ocuparea Forțelor de Muncă a publicat un comunicat de presă cu privire la acordarea unui stimulent financiar lunar în valoare de 250 lei pentru fiecare elev și student încadrat de către angajatori pe perioada vacanțelor școlare/universitare.

Angajatorii beneficiază de acest stimulent financiar lunar pentru o perioadă de maximum 60 de zile lucrătoare, pentru fiecare student sau elev angajat în baza:

-unui contract individual de muncă pe durata determinată, egală sau mai mică decât durata vacanței, încheiat în condițiile legii, cu normă întreagă, sau, după caz, cu timp parțial;

-unui contract de muncă temporară, numai dacă durata misiunii de muncă temporară este egală sau mai mică decât durata vacanței.

Diferența dintre stimulentul lunar acordat și salariul realizat se suportă de angajator din fonduri proprii.

În cazul tinerilor în vârstă de până la 18 ani, contractul individual de muncă încheiat cu durata timpului de muncă de 6 ore pe zi și de 30 de ore pe săptămâna se consideră încheiat cu normă întreagă.

Nu pot beneficia de stimulentul financiar angajatorii care încadrează în muncă elevi sau studenți anterior datei de începere a vacanței sau angajatorii care au beneficiat deja pentru elevii și studenții respectivi, de stimulentul financiar pentru o perioada de 60 de zile lucrătoare în cursul anului calendaristic.

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide