</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Salariul minim pe economie garantat prin lege incepand cu 2016

Salariul minim pe economie garantat prin lege incepand cu 2016

Hotararea de Guvern nr.1017/2015 cu privire a marirea salariului minim pe economie a fost publicata in Monitorul Oficial nr. 987 din 31 decembrie 2015.

Astfel, pentru un program de munca de 169,333 ore pe luna, cu plata a 7,382 RON/ora, romanii vor beneficia incepand cu 1 mai 2016 de un salariu minim brut de 1250 RON lunar.

In cazul in care contractele de munca nu respecta standardele minime prevazute de Hotararea de Guvern, companiile vor trebui sa achite amenzi situate intre 1000 si 2000 RON.

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide