</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Proiect de Ordin: cererea si declaratia pentru zilele libere platite acordate parintilor in cazul inchiderii scolilor

by Alina Chirila , 08 sept 2020 COVID-19
Proiect de Ordin: cererea si declaratia pentru zilele libere platite acordate parintilor in cazul inchiderii scolilor

Asa cum am detaliat intr-un articol anterior, prin Ordonanta de Urgenta nr. 147 din 27 august 2020 s-a stabilit ca, in situatia limitarii sau suspendarii activitatilor didactice care presupun prezenta efectiva a copiilor in unitatile de invatamant si in unitatile de educatie timpurie anteprescolara unde acestia sunt inscrisi, sa se acorde zile libere unuia dintre parinti pentru supravegherea copiilor.

Pe site-ul Ministerului Muncii a fost supus dezbaterii publice Proiectul de Oridn ce contine forma propusa pentru documentele ce trebuie depuse de parinti pentru a li se acorda aceste zile libere.

Puteti descarca aici modelul de cerere si de declaratie pe proprie raspundere:

Propunerile, sugestiile şi opiniile cu privire la acest proiect de act normativ, pot fi transmise la adresa de e-mail:dezbateri@mmuncii.gov.ro.

Sursa foto: unsplash.com

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide