</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Obiect : declaratiile de resurse.

Administrare de personal 09 dec 2019
Buna ziu dmn dl,
Vin la dumneavoastra cu aceasta intrebare daca este posibil sa ma indrumati.
As vrea sa imi fac declaratiile de resurse unde pot sa le fac si cum trebuie sa le fac.

Va multumesc mult.

Si va doresc o zi minunata de maine.
Cu stima !
 • Maria Ciudin 10 dec 2019

  Buna ziua,

  Va rugam sa ne specificati daca va referiti la Declaratia Unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice. In caz contrar, va rugam sa ne precizati tipul de declaratie la care va referiti.

  Va multumim!

  O zi frumoasa in continuare,

  Echipa calculatorvenituri.ro 


  • Maria Ciudin 12 dec 2019

   Buna ziua,

   Persoana fizica este considerata rezidenta numai a statului in care are domiciliul, respectiv locuinta permanenta aflata la dispozitia sa. Daca persoana detine o locuinta permanenta aflata la dispozitia sa in ambele state, este considerata rezidenta numai a statului in care isi are centrul intereselor vitale, respectiv in statul cu care relatiile sale personale si economice sunt mai apropiate.

   Se considera, in general, ca aveti domiciliul fiscal in tara in care petreceti mai mult de 6 luni pe an. Daca petreceti mai putin de 6 luni pe an in alta tara din Uniunea Europeana va pastrati domiciliul fiscal in tara de origine.

   In aceasta situatie, se va depune in Romania Declaratia Unica care se completeaza si se depune de catre persoanele fizice care realizeaza, individual sau intr-o forma de asociere, venituri sau pierderi din Romania sau/si din strainatate, care datoreaza impozit pe venit si contributii sociale obligatorii, potrivit prevederilor Codului Fiscal.

   Declaratia Unica se depune prin mijloace electronice de transmitere la distanta, in  conformitate cu prevederile legale in vigoare, respectiv:

   • prin intermediul serviciului "Spatiul privat virtual", disponibil pe site-ul www.anaf.ro, pe baza credentialelor;
   • prin intermediul serviciului "Depunere declaratii", disponibil pe portalul www.e-guvernare.ro pe baza certificatului digital calificat.

   Declaratia Unica poate fi descarcata de pe site-ul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala. Totodata, echipa calculatorvenituri.ro a dezvoltat un program pe baza caruia puteti completa Declaratia Unica, gratuit si in mod accesibil. Ofertele noastre pot fi consultate accesand urmatorul link: https://www.calculatorvenituri.ro/declaratiaunica

   Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

   O zi frumoasa in continuare,

   Echipa calculatorvenituri.ro

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide