</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Au fost aprobate noile documente pentru decontarea indemnizatiei pentru timp redus de lucru – mecanismul Kurzarbeit

Au fost aprobate noile documente pentru decontarea indemnizatiei pentru timp redus de lucru – mecanismul Kurzarbeit

În Monitorul Oficial Partea I, nr. 673/08.07.2021, a fost publicat Ordinul 596/2021 privind aprobarea modelului cererii și al documentelor prevăzute la art.11 alin (1) lit.b) și d) din Ordonanța de urgentă a Guvernului nr.132/2020 privind masuri de sprijin acordate salariaților și angajatorilor în contextual situației epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, precum și pentru stimularea creșterii ocupării forței de muncă.

Ordinul nr.596/2021, a aparut ca urmare a modificarii normelor privind procedura de acordare a sumelor pentru reducerea timpului de lucru – vezi https://www.calculatorvenituri.ro/modificarea-normelor-privind-procedura-de-acordare-a-sumelor-pentru-reducerea-timpului-de-lucru-mod

În baza prevederilor art. 15 alin. (3) din Hotărârea Guvernului nr. 81/2020 privind organizarea și funcționarea Ministerului Muncii și Protecției Sociale, cu completările ulterioare, ministrul muncii și protecției sociale emite următorul ordin:

Art. 1. — Se aprobă modelul cererii, al declarației pe propria răspundere și al listei, prevăzute la art. 11 alin. (1) lit. b) și d) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 132/2020 privind măsuri de sprijin destinate salariaților și angajatorilor în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, precum și pentru stimularea creșterii ocupării forței de muncă, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 282/2020, cu modificările și completările ulterioare, prevăzut în anexa care face parte integrantă din prezentul ordin.

Art. 2. — Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I, și intră în vigoare în termen de 3 zile de la data publicării.

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide