</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Zi libera platita pentru salariatii implicati in procesul de votare

Zi libera platita pentru salariatii implicati in procesul de votare

In data de 06.12.2020 se desfasoara alegerile parlamentare. Luni salariatii implicati in procesul de votare beneficiaza de o zi libera platita conform Legii nr. 208/2015.

Astfel, conform art. 109^1membrii birourilor electorale ale sectiilor de votare din tara ai operatorii de calculator ai acestora au dreptul să primească, la cerere, o zi liberă platita de la locul de munca, in ziua următoare zilei votarii, pe baza adeverintei eliberate in acest sens de către biroul electoral judetean, biroul electoral al sectorului municipiului Bucuresti sau Autoritatea Electorală Permanenta.

Sursa foto: unsplash.com

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide