</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Venituri din alte surse

Venituri salariale 20 iul 2020
Buna seara,
Imi puteti spune va rog in cazul unei remunerari dintr-un contract de vanzare cumparare care ar fi impozitele si taxele impuse?
Calculatorul de pe site la venituri din alte surse e valabil si pentru remunerari?
Va multumesc.
 • Rares Popescu 21 iul 2020

  Buna ziua,

  Va rugam sa ne precizati obiectul contractului de vanzare (bun mobil sau bun imobil). Intelegerea noastra este ca va referiti la venituri din transferul proprietatilor imobiliare din patrimoniul personal.

  In acest caz, se aplica art. 111 din Codul Fiscal: La transferul dreptului de proprietate si al dezmembramintelor acestuia, prin acte juridice intre vii asupra constructiilor de orice fel si a terenurilor aferente acestora, precum si asupra terenurilor de orice fel fara constructii, contribuabilii datoreaza un impozit care se calculeaza prin aplicarea cotei de 3% asupra venitului impozabil. Venitul impozabil se stabileste prin deducerea din valoarea tranzactiei a sumei neimpozabile de 450.000 lei”.

  Veniturile din transferul proprietatilor imobiliare din patrimoniul personal sunt distincte de veniturile din alte surse, avand regim de impozitare diferit stabilit de Codul Fiscal.

  • Aurelia Josan 21 iul 2020

   Buna ziua,  

   Este vorba despre un contrac de contract de vanzare cumparare de produse petroliere.


Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide