</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Venituri cumulate pentru calcul CCC

Venituri salariale 10 dec 2019
Buna ziua, sunt angajata cu norma intreaga la o companie plus ca mai ofer consultanta (nu am contract cu ei) altor societati, ca sa pot cumula aceste venituri spre a-mi fi luate in calcul pentru CCC, ce taxe trebuie sa platesc? multumesc!
 • Maria Ciudin 12 dec 2019

  Buna ziua,

  Conform Ordonantei de Urgenta nr. 111/2010, pot beneficia de concediul si indemnizatia lunara persoanele care, in ultimele 12 luni din ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului, au realizat venituri din salarii si asimilate salariilor, venituri din activitati independente, venituri din drepturi de proprietate intelectuala, venituri din activitati agricole, silvicultura si piscicultura. 

  Daca in aceasta perioada persoana a obtinut venituri supuse impozitului concomitent din mai multe surse, vor fi luate in considerare toate veniturile incasate de aceasta. Totusi, pentru a fi luate in considerare este necesar ca aceste venituri sa fi fost supuse impozitului pe venit in momentul realizarii acestora, potrivit regulilor specifice fiecarei categorii de venituri. Nu se poate efectua o plata retroactiva a impozitului pentru ca aceste venituri sa fie luate in considerare la calculul indemnizatiei lunare pentru cresterea copilului.

  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

  O zi frumoasa in continuare,

  Echipa calculatorvenituri.ro 

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide