</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

venit net * 12 luni

Venituri salariale 14 oct 2019
Mai exact in acest venit net intra si prime/diurne/bonuri de masa ?
Multumesc,
 • Maria Ciudin 28 oct 2019

  Buna ziua,

  La calculul indemnizatiei pentru cresterea copilului se vor lua in considerare urmatoarele tipuri de venituri, conform Ordonantei de Urgenta nr. 111/2010: venituri din salarii si asimilate salariilor, venituri din drepturi de proprietate intelectuala, venituri din activitati independente, venituri din activitati agricole, silvicultura si piscicultura.

  In categoria veniturilor asimilate salariilor intra, potrivit dispozitiilor Codului Fiscal si ale Normelor Metodologice de aplicare a Codului Fiscal, sporurile si adaosurile de orice fel, recompensele si premiile de orice fel, valoarea nominala a tichetelor de masa, tichetelor de cresa, voucherelor de vacanta, acordate potrivit legii, indemnizatia acordata salariatilor pe perioada delegarii/detasarii, insa doar pentru partea care depaseste 50 lei/zi etc.

  Indemnizatia pentru cresterea copilului se calculeaza prin aplicarea cotei de 85% asupra bazei de calcul determinata ca media veniturilor nete obtinute in ultimele 12 luni din ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului.

  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

  O zi frumoasa in continuare,

  Echipa calculatorvenituri.ro

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide