</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Valoarea tichetelor de masa si a tichetelor de cresa in 2021 - Proiect de Ordin

Valoarea tichetelor de masa si a tichetelor de cresa in 2021 - Proiect de Ordin

Pe site-ul Ministerului Muncii si Protectiei Sociale au fost publicate doua proiecte de acte normative pentru: Ordinul privind stabilirea valorii sumei lunare indexate care se acorda sub forma de tichete de cresa pentru semestrul I al anului 2021 si Ordinul pentru stabilirea valorii nominale indexate a unui tichet de masa pentru semestrul I al anului 2021

Astfel, cele doua proiecte stabilesc:

  • valorea sumei lunare indexate care se acorda sub forma de tichete de cresa pentru semestrul I al anului 2021

Pentru semestrul I al anului 2021, incepand cu luna aprilie 2021, valoarea sumei lunare care se acorda sub forma de tichete de cresa este de 480 lei.

Valoarea nominala astfel stabilita se aplica si pentru primele 2 luni ale semestrului II al anului 2021, respectiv august 2021 si septembrie 2021.

  • valoarea nominala indexata a unui tichet de masa pentru semestrul I al anului 2021

Pentru semestrul I al anului 2021, incepand cu luna aprilie 2021, valoarea nominala a unui tichet de masa nu poate depasi cuantumul de 20,01 lei.

Valoarea nominala astfel stabilita se aplica si pentru primele 2 luni ale semestrului II al anului 2021 respectiv, august 2021 si septembrie 2021.

Ambele proiecte se afla in dezbatere publica pana la data de 19.03.2021. Propunerile, sugestiile si opiniile cu privire la aceste proiecte de acte normative, pot fi transmise la adresa de e-mail: dezbateri@mmuncii.gov.ro , in termen de 10 zile calendaristice de la data publicarii pe site, respectiv 09.03.2021 - 18.03.2021.

Venituri suplimentare pentru angajati, in 2021? Externalizeaza activitatea de resurse umane si scapa de toate procesele de rutina care tin de salarizare! Afla mai multe detalii AICI.

Sursa foto: pixabay.com

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide