</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Valoarea tichetelor de masa si a tichetelor de cresa – 2020 (proiect de act normativ)

Valoarea tichetelor de masa si a tichetelor de cresa – 2020 (proiect de act normativ)

Pe pagina de internet a Ministerului Muncii si Protectiei Sociale au fost publicate doua proiecte de Ordine privind tichetele de masa, respectiv tichetele de cresa. Tichetele de masa si tichetele de cresa sunt reglementate prin Legea nr. 165/2018 privind acordarea biletelor de valoare.

  • Valoarea nominala maxima a tichetelor de masa incepand cu luna octombrie 2020

Conform proiectului de ordin, pentru semestrul al II-lea al anului 2020, adica începând cu luna octombrie, valoarea nominală a unui tichet de masa nu va putea depăşi cuantumul de 20 lei, aceeasi valoare ca si in prezent.

Valoarea nominala maxima a unui tichet de masa va ramane aceeasi și pentru primele 2 luni ale semestrului I al anului 2021 respectiv, februarie 2021 și martie 2021.

  • Valoarea tichetelor de cresa incepand cu luna octombrie 2020

Pentru semestrul II al anului 2020, începând cu luna octombrie, valoarea sumei lunare care se va putea acorda sub formă de tichete de creşă este de 470 lei.

Aceeasi valoare se va aplica pentru primele 2 luni ale semestrului I al anului 2021, respectiv februarie 2021 și martie 2021.

Proiectele sunt supuse dezbaterii publice pana la data de 12.09.2020. Propunerile, sugestiile şi opiniile cu privire la aceste proiecte de acte normative, pot fi transmise la adresa de e-mail:dezbateri@mmuncii.gov.ro

Sursa foto: unsplash.com

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide