</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Valoarea nominala a tichetelor de cresa a fost majorata

by Maria Ciudin , 22 mai 2020 Venituri salariale / Beneficii / COVID-19
Valoarea nominala a tichetelor de cresa a fost majorata

Pe 21 mai a fost publicat in Monitorul Oficial Ordinul nr. 1779/580/2020 privind stabilirea valorii sumei lunare indexate care se acorda sub forma de tichete de cresa pentru semestrul I al anului 2020.

Astfel, pentru semestrul I al anului 2020, incepand cu luna aprilie 2020, valoarea sumei lunare care se acorda sub forma de tichete de cresa, stabilita potrivit prevederilor Legii nr. 165/2018 privind acordarea biletelor de valoare este de 470 lei.

Valoarea nominala mentionata mai sus se aplica si pentru primele doua luni ale semestrului II al anului 2020, respectiv august 2020 si septembrie 2020.

Anterior modificarii legislative, Legea nr. 165/2018 privind acordarea biletelor de valoarea stabilea nivelul maxim al sumelor acordate sub forma tichetelor de cresa la suma de 450 de lei pentru o luna, pentru fiecare copil aflat la cresa.

Tichetele de cresa sunt bilete de valoare care se acorda, lunar, angajatilor care nu beneficiaza de concediul si de indemnizatia acordate pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, respectiv de pana la 3 ani in cazul copilului cu handicap, iar acestea pot fi utilizate numai pentru achitarea taxelor la cresa unde este inscris copilul.

Sursa foto: unsplash.com

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide