</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Valoarea nominala a tichetelor culturale a fost stabilita pentru semestrul II al anului 2020

Valoarea nominala a tichetelor culturale a fost stabilita pentru semestrul II al anului 2020

In Monitorul Oficial a fost publicat Ordinul nr. 2.753/3.191/2020 pentru stabilirea valorii sumei indexate care se acorda sub forma de tichete culturale pentru semestrul II al anului 2020.

Tichetele culturale reprezinta bilete de valoare ce pot fi acordate angajatilor, lunar sau ocazional,pentru achizitionarea de bunuri si servicii culturale.

In esenta, Ordinul ministrului finantelor publice si ministrului culturii prevede faptul ca pentru semestrul II al anului 2020, valoarea sumei care se acorda lunar, respectiv ocazional, sub forma de tichete culturale este de maximum 160 lei/luna, respectiv de maximum 320 lei/ eveniment.

Aceeasi valoare nominala se aplica si pentru primele doua luni ale semestrului I al anului 2021, respectiv februarie 2021 si martie 2021.

Pana in prezent valoarea nominala a fost stabilita prin Ordinul nr. 1780/2805/2020. Pentru intervalul cuprins intre data de 1 aprilie 2020 si data de 31 iulie 2020,valoarea maxima a sumei care s-a acorda lunar, respectiv ocazional, sub forma de tichete culturale a fost aceeasi, respectiv 160 lei/luna, 320 lei/eveniment. Acasta valoare s-a aplicat si pentru lunile august si septembrie 2020.

Sursa foto: unsplash.com

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide