</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Statut in SRL ptr stimulent insertie, anunt plecare job vechi

Venituri salariale 04 sept 2019
imi voi deschide un SRL si voi pleca de la locul de munca actual.Cum trebuie sa figurez eu la SRL ca sa pot beneficia de stimulent?Administrator, asociat, angajat?Eu voi fi singura in aceasta firma, activitatea fiind de fotografie de familie.cand anunt ca plec de la jobul vechi?
 • Maria Ciudin 09 sept 2019

  Buna ziua,

  Pentru a beneficia de stimulentul de insertie, calitatea detinuta in cadrul unei societati cu raspundere limitata nu prezinta relevanta, conform Ordonantei de Urgenta nr. 111/2010, ci obtinerea de venituri supuse impozitului pe venit (in acest caz, venituri din activitati independente), cu cel putin 60 de zile inainte de implinirea de catre copil a varstei de 2 ani.

  Astfel, solicitantul are dreptul la stimulentul de insertie incepand cu ziua urmatoare celei in care persoana isi reia activitatea profesionala dupa concediul de crestere a copilului si realizeaza venituri supuse impozitului pe venit, daca cererea este depusa in termen de 60 de zile lucratoare de la acea data.

  Notificarea de demisie poate fi transmisa actualului angajator oricand.

  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

  O zi frumoasa in continuare,

  Echipa calculatorvenituri.ro

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide