</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Starea de alerta a fost prelungita , noi masuri de relaxare si restrictii

by Cristina Tanase , 09 dec 2021 COVID-19
Starea de alerta a fost prelungita , noi masuri de relaxare si restrictii

În data de 08.12.2021, a fost publicatăîn Monitorul Oficial al României, Partea I, nr.1166/08.12.2021, Hotărârea de Guvern nr.1.242/08.12.2021privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu dată de 09 decembrie 2021, precum și stabilireamăsurilorcare se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Hotărârea vine și cu noi măsuri de relaxare în contextul scăderii ratei de infectare cu Covid-19, dar și cu anumite restricții ce rămân în vigoare:

-Masca de protecțieeste obligatorie în toatespațiile publice închise, și DOAR înspațiile publice deschise cu aglomerări de persoane, mijloace de transport în comun, locul de muncă, piețe, târguri și locurile unde se formează cozi.

-Toate persoanele pot circulă fără restricții pe toată durata săptămânii.

-Programul magazinelor se poate desfășura între orele 05:00-22:00

-se aplică,până la50%din capacitatea spațiului,și activităților sau evenimentelor organizate și desfășurate în spații închise sau deschise de persoanele fizice, operatorii economici, instituțiile publice în următoarele domenii:
muzee, biblioteci, librării, cinematografe, studiouri de producție de film și audiovizuală, instituții de spectacole și/sau concerte, școli populare de artă și meserii;
săli de sport și/sau fitness;
jocuri de noroc;
piscine interioare;
locuri de joacă pentru copii;
săli de jocuri;
târguri, bâlciuri, talciocuri.

-Evenimentele private (nunți, botezuri, mese festive etc) și accesul în cluburi, baruri, discoteci este în continuare interzis;

-Restaurante, terase și cafenelefuncționează până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, între orele05 – 22 si pot funcționatoată noapteade Crăciun (24-25 dec.) și de Revelion (31 dec – 1 ian).
Pot participa DOAR persoanele vaccinate complet, trecute prin boală, cele cutest negativ PCR (în ultimele 72 de ore) sautest rapid (în ultimele 48 ore).

Vezi aici cum poti digitaliza activitatea de aministrare a resurselor umane pe durata starii de alerta.

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide