</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Se mentine valoarea tichetelor de cresa si a tichetelor de masa

Se mentine valoarea tichetelor de cresa si a tichetelor de masa

In Monitorul Oficial al Romaniei nr. 428/22.04.2021 au fost publicate următoarele acte normative, anunțate încă din luna martie:

  1. Ordinul comun al ministrului finantelor și ministrului muncii și protecției sociale nr. 449/257/2021 privind stabilirea valorii sumei lunare indexate care se acordă sub formă de tichete de creșă pentru semestrul I al anului 2021

Potrivit acestui ordin începând cu luna aprilie 2021, valoarea sumei lunare care se acordă sub formă de tichete de creșă este de 480 lei (față de 470 lei până la 1 aprilie).

Valoarea nominală de 480 lei se aplică și pentru primele două luni ale semestrului II al anului 2021, respectiv august 2021 și septembrie 2021.

  1. Ordinul comun al ministrului finanțelor și ministrului muncii și protecției sociale nr. 450/258/2021 pentru stabilirea valorii nominale indexate a unui tichet de masă pentru semestrul I al anului 2021.

Potrivit acestui ordin pentru semestrul I al anului 2021, începând cu luna aprilie 2021, valoarea nominală a unui tichet de masă nu poate depăși cuantumul de 20,01 lei.

Valoarea nominală de 20,01 lei se aplică și pentru primele două luni ale semestrului II al anului 2021, respectiv lunile august 2021 și septembrie 2021.

Citeste si:https://www.calculatorvenituri.ro/tichetele-de-cresa-ce-sunt-si-cum-le-acordam

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide