</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Se majoreaza salariul minim brut incepand cu 01 ianuarie 2022

Se majoreaza salariul minim brut incepand cu 01 ianuarie 2022

În Monitorul Oficial Partea I, nr. 950/05.10.2021, a fost publicată Hotărârea de Guvern pentru stabilirea salariului de baza minim brut pe țară garantat în plată.

Hotărârea prevede că, începând cu 01 ianuarie 2022, salariul de baza minim brut pe țară garantat în plata va fi de 2550 lei lunar, pentru un program normal de lucru în medie de 167,333 ore pe luna, reprezentând 15,239 lei/ora. O persoană plătită cu salariul minim va primi o suma netă de 1524 lei, deci cu 138 de lei mai mult decât în prezent.

Tot de la 01 ianuarie 2022 dispare salariul minim pentru studii superioare iar salariul minim brut pentru firmele de construcții rămâne la 3000 de lei brut.

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide