</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Se mai iau in considerare veniturile din Anglia pentru Indemnizatie Crestere Copil?

Venituri salariale 31 iul 2021
Avand in vedere iesirea Angliei din UE, as dori sa stiu, va rog, daca se mai iau in considerare veniturile din ultimele 12 luni daca acestea sunt castigate in Anglia. Va multumesc!
 • Calculator Venituri 04 aug 2021

  Buna ziua,

  O.U.G. nr. 111/2010 prevede ca in vederea acordariiindemnizatiei pentru cresterea copilului, persoanele care aurealizat activitati profesionale in statele membre ale UE sau in altestate care aplica prevederile Regulamentului nr. 883/2004 al şi aleRegulamentului nr. 987/2009 beneficiaza de totalizarea perioadelor deactivitate realizate in aceste state in condiţiile prevazute deacesta.

  Astfel, daca ati desfasurat activitati profesionale in altestate care aplica prevederile Regulamentului nr. 883/2004 al şi aleRegulamentului nr. 987/2009 si care puteti justifica acest lucru prin documentesuport, ati beneficia in Romania de totalizarea perioadelor de activitate inscopul de a obtine de indemnizatia de crestere a copilului.  Vetiputea indeplini astfel conditia referitoare la stagiul de cotizare.

  Cu titlu exemplificativ, printre documentele necesare s-arputea numara: contractul individual de munca tradus si legalizat atestand perioadade activitate, certificat emis de autoritati privind impozitului datorat siplatit in perioada de activitate de referinta etc.


  Speram ca va sunt de folos informatiile transmise!

  O zi placuta!

  Echipa calculatorvenituri.ro

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide