</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Salar pe luna septembrie

Venituri salariale 06 oct 2023
In luna septembrie 2023 am fost in concediu de odihna 11 zile. Dupa am intrat in prenatal 4 zile. Salar brut pe luna septembrie 6630. Ce salar ar trebui sa primesc
 • Calculator Venituri 10 oct 2023

  Buna ziua,


  Conform reglementarilor Codului Muncii, art. 150, pentru perioada concediului de odihna salariatul beneficiaza de o indemnizatie de concediu, care nu poate fi mai mica decat salariul de baza, indemnizatiile si sporurile cu caracter permanent cuvenite pentru perioada respectiva, prevazute in contractul individual de munca.

  Indemnizatia de concediu de odihna reprezinta media zilnica a drepturilor salariale din ultimele 3 luni anterioare celei in care este efectuat concediul, multiplicata cu numarul de zile de concediu. Concediul prenatal (de sarcina si lauzie) reprezinta 85% din media veniturilor brute pe ultimele 6 luni. 

  Astfel pentru a va comunica ce salariu net urmeaza sa incasati pentru luna septembrie nu sunt suficiente informatiile oferite.

  Speram ca va sunt de folos informatiile transmise.

  Echipa calculatorvenituri.ro


Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide