</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Registrul de evidenta a contractelor de internship a fost lansat de catre ANOFM

by Mihaela Colesnic, 02 oct 2018 Legislatia muncii
Registrul de evidenta a contractelor de internship a fost lansat de catre ANOFM

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) a anuntat lansarea Registrului electronic de evidenta a contractelor de internship - https://www.internship.anofm.ro. Registrul infiintat si gestionat de ANOFM are rolul de a tine evidenta tuturor contractelor de internship. 

Reamintim ca organizatiile-gazda au obligatia inregistrarii in registru a contractelor de internship incheiate cu cel putin o zi inainte de inceperea activitatii. Similar contractelor individuale de munca, orice modificare privind datele de identificare ale organizației-gazda, sau cu privire la contractul de internship, se va opera in registrul de evidenta in termen de 3 zile lucratoare de la data aparitiei modificarii. Vezi aici detalii referitoare la drepturile si obligatiile legate de contractul de internship.

ANOFM precizeaza ca accesul la registrul electronic se face pe bază de parola proprie, utilizata cu titlu gratuit. Inregistrarea ogranizatiilor gazda se face online, la adresa https://www.internship.anofm.ro/inregistrare.html.

Puteti consulta comunicatul de presa aici.

 

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide