</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Proiect de ordin pentru mentinerea valorii tichetului de masa in 2019 si 2020

by Mihaela Colesnic, 20 aug 2019 Venituri salariale / Beneficii / Administrare de personal
Proiect de ordin pentru mentinerea valorii tichetului de masa in 2019 si 2020

Pe site-ul Ministerului Muncii a fost afisat pentru dezbatere publica un proiect de ordin pentru stabilirea valorii nominale indexate a unui tichet de masa pentru semestrul II al anului 2019. Astfel, conform prevederilor legislative propuse, valoarea tichetului de masa ar ramane la maxim 15,18 lei si din luna octombrie 2019 si se va aplica si pentruprimele 2 luni ale semestrului I al anului 2020 respectiv, februarie 2020 și martie 2020.

Prevederile de mai sus sunt in debatere publica iar propunerile, sugestiile şi opiniile cu privire la acest proiect de act normativ, pot fi transmise la adresa de e-mail:dezbateri@mmuncii.gov.ro, in termen de 10 zile calendaristice de la data publicarii pe site, respectiv 14.08.2019-23.08.2019.

Valoarea tichetului de masa nu este inca stabilita ca fiind finala, aceasta se va definitiva dupa consultarea sugestiilor si publicarea celor de mai sus in Monitorul Oficial.

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide