</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Procedura de eliberare a formularului A1 a fost simplificata

by Cristina Tanase , 22 iul 2022
Procedura de eliberare a formularului A1 a fost simplificata

Potrivit comunicatului transmis de CNPP , începând cu luna iulie 2022, conform Ordinului nr. 384/01.07.2022 al Președintelui Casei Naționale de Pensii Publice,procedura de emitere a documentelor portabile A1 s-a simplificat.

Astfel,modelele de cereri, ce includ și declarațiile pe propria răspundere, pot fi descărcate din portalul CNPP:https://www.cnpp.ro/documentul-portabil-a1.

Cererea poate fi transmisă Direcției Relații Internaționale din cadrul CNPP:

- prin portalul CNPP:https://www.cnpp.ro/depunere-cereri-și-documente(situație în care se alocă un număr de înregistrare automat)

- pe adresa de e-mail:formulara1@cnpp.ro

- prin Poștă (situație în care solicitantul își asumă un termen mai mare de soluționare).

Verificarea îndeplinirii condițiilor de emitere adocumentului portabil A1 se va efectua pe baza informațiilor comunicate de solicitanți, prin declarațiile pe proprie răspundere, cuprinse în noile cereri, fără a fi necesară prezentarea altor documente suplimentare.

www.calculatorvenituri.ro este un produs marca Romanian Software ce are la baza un calculator de salarii, aplicatie software ce a fost dezvoltata si este in permanenta actualizata pentru a putea face oricand calcule avansate de la salariul brut la salariul net. Aplicatia mobila calculatorvenituri.ro poate fi de asemenea descarcata gratuit de pe platformele Google Play si Apple Store. Romanian Software este unul dintre principalii furnizori de solutii software in domeniul resurselor umane din Romania.
Pe langa calculatorvenituri.ro, compania a dezvoltat si platforma colorful.hr, o platforma de management al capitalului uman (human capital management) care ajuta la cresterea productivitatii departamentelor de resurse umane si reducerea muncii repetitive prin automatizarea si optimizarea proceselor de salarizare si administrare de personal. Platforma este folosita in prezent de peste 600 de clienti din toate industriile. Pe langa serviciile software compania ofera si servicii de externalizare de salarizare si administrare de personal, recrutare si leasing de personal.

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide