</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Prietena mea e minora si va naste luna viitoare si este inca la scoala la zi. Poate depune pentru indemnizatie

Drepturi de autor 17 oct 2019
 • Maria Ciudin 28 oct 2019

  Buna ziua,

  Conditia necesara impusa de Ordonanta de Urgenta nr. 111/2010 pentru a beneficia de concediul si indemnizatia pentru cresterea copilului este obtinerea de venituri supuse impozitului cel putin 12 luni in ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului (este vorba de venituri din salarii si asimilate salariilor, venituri din activitati independente, venituri din drepturi de proprietate intelectuala, venituri din activitati agricole, silvicultura si piscicultura).

  Totodata, Ordonanta mai prevede ca perioada in care persoana frecventeaza, fara intrerupere, cursurile de zi ale invatamantului preuniversitar si ale invatamantului universitar la nivelul studiilor universitare de licenta, masterat sau doctorat reprezinta perioada asimilata stagiului de cotizare pentru obtinerea indemnizatiei pentru cresterea copilului.

  Asadar, frecventarea cursurilor de zi ale invatamantului liceal (preuniversitar) reprezinta perioada asimilata si va fi luata in considerare pentru acordarea indemnizatiei pentru cresterea copilului.

  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

  O zi frumoasa in continuare,

  Echipa calculatorvenituri.ro

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide