</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Pot lua maternitatea in romania daca nasc in Anglia ??

Venituri salariale 07 iun 2021
Lucrez la o companie de 2 ani si vrem sa ne intoarcem de tot in romania , dar vreau sa nasc aici imi pot lua maternitate in romania si ce acte am nevoie daca Anglia a iesit din UE??
 • Calculator Venituri 07 iul 2021

  Buna ziua,

  O.U.G. nr. 111/2010 prevede ca in vederea acordarii indemnizatiei pentru cresterea copilului, persoanele care au realizat activitati profesionale in statele membre ale UE sau in alte state care aplica prevederile Regulamentului nr. 883/2004 al şi ale Regulamentului nr. 987/2009 beneficiaza de totalizarea perioadelor deactivitate realizate in aceste state in condiţiile prevazute de acesta.

  Astfel, daca ati desfasurat activitati profesionale in alte state care aplica prevederile Regulamentului nr. 883/2004 al şi aleRegulamentului nr. 987/2009 si care puteti justifica acest lucru prin documente suport, ati beneficia in Romania de totalizarea perioadelor de activitate in scopul de a obtine de indemnizatia de crestere a copilului.  Veti putea indeplini astfel conditia referitoare la stagiul de cotizare.

  Cu titlu exemplificativ, printre documentele necesare s-ar putea numara: contractul individual de munca tradus si legalizat atestand perioada de activitate, certificat emis de autoritati privind impozitului datorat si platit in perioada de activitate de referinta etc. 

  Speram ca v-au fost utile informatiile primite.


  O zi frumoasa!

  Echipa calculatorvenituri.ro
Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide