</> Adauga widgetul de calcul in site-ul tau

Pot beneficia de indemnizatie?

Concedii 12 ian 2020
Am inceput munca pe 21 Ian 2019, sunt insarcinata, iar nasterea poate avea loc inainte de 21 Ian 2020,pot lua indemnizatie?
 • Maria Ciudin 13 ian 2020

  Buna ziua,

  Conform Ordonantei de Urgenta nr. 111/2010 pot beneficia de concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copilui persoanele care, timp de 12 luni din ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului, au obtinut venituri din salarii si asimilate salariilor, venituri din activitati independente, venituri din drepturi de proprietate intelectuala, venituri din activitati agricole, silvicultura si piscicultura. 

  Asadar, pentru a beneficia de concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copilului este indeplinirea stagiului de cotizare de 12 luni din ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului.

  La calculul indemnizatiei vor fi luate in considerare si perioadele asimilate stagiului de cotizare prevazute la art. 2 alin. (5) din Ordonanta de Urgenta nr. 111/2010. 

  Speram ca informatiile de mai sus sa va fie utile.

  O zi frumoasa in continuare,

  Echipa calculatorvenituri.ro 

Consimtamant Cookie: Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. Afla mai mult Sunt de acord
Inchide